Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Misus vaino aizsardzību

Andrejs Siliņš

Misus vaino aizsardzību
"Lauvu" galvenais treneris Armands Misus
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Liepājas Lauvu" galvenais treneris Armands Misus pēc nupat notikušās SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa izcīņas spēles par trešo vietu zaudējumā vainu meklēja komandas vājajā aizsardzībā.

"Pirmajā puslaikā katrs spēlētājs mēģināja spēlēt pats par sevi," sliktā mača sākuma iemeslus sarunā ar eSports.lv meklēja Misus. "Aizsardzība mums šodien bija caura. Savukārt otrajā puslaikā, kad izdevās pietuvoties, komanda spēlēja pacietīgi, ar prātu un apdomu - tad arī bija rezultāts."

Kā vienu no iemesliem tik sliktam sniegumam treneris atzīmēja spēļu kalendāru, jo vakar "Lauvām" bija jāspēlē otrā, tātad vēlā spēle, bet šodien jau 11:30 jābūt gataviem nākamajai cīņai. Tomēr treneris arī piebilda, ka tas nebūt nav galvenais iemesls, tikai viens no.

Arī Paņevežu "Techasas" galvenais treneris Aurims Matulevičus nebija īsti līdz galam apmierināts ar savas komandas sniegumu: "Būtībā notika tas pats, kas vakar. Zināju, ka spēle nebūs viegla un nebūs viegli uzvarēt. Manā komandā ir daudz jauni spēlētāji, kuri vēl nav gatavi spēlēt šādā līmenī. Līdz ar to otrajā puslaikā ļoti izpaudās nogurums."

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 14:11, pirms 17 gadiem
Nekas tapat Armands malacis!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 14:24, pirms 17 gadiem
''Slāpes'' nekad neuzvar....

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 14:29, pirms 17 gadiem
sevii vainu laikam nekaadu nesaskata.. vakar buutibaa svariigaako sezonas speeli zaudeeja un savus kluudas joprjaam neatdziist.. Valters no 6 speeleem 5aas vinju ir apspeeleejis.. laiks pienjemt vieniigo pareizo leemumu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-03-01 15:33, pirms 17 gadiem
Es arī uzskatu, ka Msusa dienas ir skaitītas!!Viņš varētu trenēt 1993 gadā dzimušus puišeļus!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-03-01 15:51, pirms 17 gadiem
vairs jau jaunus speeleetajus pieteikt nevar bet tas taa.. lieta jau taa, ka pa 7 meeneshiem!!! joprojaam nav izveidota stabila speeles sheema/uzbuuve.. lielaakoties viss balstaas uz veiksmiigiem uzplaiksnijumiem un veiksmes devu.. pie tam, lielaaka dalja sastaavu kopaa ir spelejushi n-tos gadus.. vairis, mareks, klaavs, shtalbergs kopaa ir speelejushi gadus 15.. Zhena, Citskovkis gadus 5us .. + Graudninsh jau otro gadu.. tad paliek Metra, Hamiltons, Rekis un Cipruss pie peedeejas grupas,kuri nosaciiti nesen.. Cipruss ,protams, veel pat peedeeja grupaa nevar iesakaitiit.. peec sastaava TEOREETISKI LL bija stipraaka komanda challange cup.. praktiski.. vinsh shobriid vienkaarshi nav gatavs vadiit komandu shajaa liimenii.. veel gadus amatieru liigu un LJBL.. zaudeet jau vairs iisti shosezon nav ko.. uz 1/2 finaalu jau jaatiecas, tachu tur apakshaa jabuut stabilai speeles uzbuuvei, kuru Armelo diemzheel nevar nodroshinaat.. oke, tas jau mans subjektiivasi viedoklis..

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 19:17, pirms 17 gadiem
Nē, man patīk Misus Viņš pats sev ir pretrunā Kurš tad tur ir vainīgs, ja nav aizsardzības ???? Spēlētāji vai ???? Murgs. Spēlētājiem, kā viņiem liek tā spēlē. Pats ar čiekuru nedraudzējas un tad gāž visu virsū spēlētājiem. Kāpēc nebija aizsardzības ?? Pateikšu kāpēc. Tāpēc, ka komanda jau gadus 5 nevar noskaņoties atbildīgiem mačiem. Līvu alus laikā mūs Gulbene ča.karēja, tagad ar Gulbeni vairs problēmu nav, tagad ir VEFs uzradies.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 21:08, pirms 17 gadiem
Misum beidzot jāsāk meklēt vaina sevī.Vai tad tā ir gatavošanās nopietnai spēlei? Vai Misus joprojām neko nav dzirdējis par video spēļu analīzi nevis vienkāršu pretinieku komandas spēles skatīšanos?
Žēl Liepājas džeku, kam šoreiz reāli nav paveicies ar treneri.

     [+] [-]

, 2008-03-05 16:05, pirms 17 gadiem
To Prese!
10 mitnieka,par video spelu analizi,Misusam vajadzeja zinat-un atrast variantus,ka neatralizet Vef liderus,Kolesnikovu un seletko,bet protams tas netika izdarits.
Atieciba valters to bija izdarijis,veroju speli klatiene un Jurevicam nacas cinities,par katru laukuma metru,lai tiktu pie bumbas un metiena.(ar visu to sameta 27pk)
+tiesnesi ar konkreti palidzeja vefam,Jurevicu sita nost laukuma,bet tiesnesi nesvilpa vispar,bet pasam Jurevicam deva piezimes,kur to nebija,lidzigi bija ar ciprusu,abi sakraja 3piezimes jau 1puslaika un pec tam dabuja spelet ierobezotak,bez sodiem!
+metra reali iegrieza ar pars aizmestiem garam no apaksas un daudzajam kludam.
domaju sie faktori ari deva vefa parsvaru,sakot ar trenera nedotao noradijumu neatralizet viesu liderus,nevar trapit no apaksas,tiesnesi palidzeja un attiecigs rezultats.

pec sis speles var atvadities no jurevica,butu tikusi,uzvarejusi finala,tiekot elites grupa,pieaugot budzetam un limenim,speletajiem iespejams dzeks vel butu palicis,bet tagad bus prom no liepajas,ka kajas nes!
parezi dara!