Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2869, Did:0, useCase: 3

OlyBet LBL Zvaigžņu spēle: uzvar Leģionāri, MVP - Villijs Dīns

OlyBet LBL Zvaigžņu spēle: uzvar Leģionāri, MVP - Villijs Dīns
Foto: Renārs Koris

OlyBet Latvijas Basketbola līgas 25. Zvaigžņu spēle Ventspilī starp LBL un Leģionāru komandām beidzās neizšķirti – 93:93 (33:31, 58:52, 81:76). “Pagarinājumā” – soda metienos līdz pirmajai kļūdai – Villijs Dīns ar 3:2 pārspēja Mārtiņu Laksu. Uzvarētāji saņēma Olimpiskā centra “Ventspils” speciālbalvu – 5000 EUR. Par vērtīgāko spēlētāju atzīts Leģionāru komandas pārstāvi Villiju Dīnu (BK "Ventspils"). 2018. gada sezonā OlyBet LBL Zvaigžņu spēle notiks Ogrē.

Latvijas basketbolistu un ārzemnieku duelī rezultāts kļuvis 5:4 (viena spēle beigusies neizšķirti).

LBL izlasē spēlēja Aigars Šķēle, Kristaps Janičenoks, Ronalds Zaķis (visi BK „Ventspils”), Armands Šķēle, Mārtiņš Meiers (“VEF Rīga”), Mārtiņš Laksa, Jānis Kaufmanis („Valmiera/ORDO”), Roberts Stumbris (BK “Jēkabpils”), Edgars Jeromanovs (“Jūrmala/Fēnikss”), Artjoms Butjankovs (“Liepāja/Triobet”), Edgars Lasenbergs (“Latvijas Universitāte”) un Ivars Rihards Žvīgurs (“Valka/Valga)”.

Leģionāru izlasē spēlēja: Villijs Dīns, Folarins Kempbels, Edgars Žeļonis (visi BK “Ventspils”), Kristofers Ričards, Abduls Gadijs, Arns Labucks (visi “VEF Rīga”), Damjērs Pits (“Valmiera/ORDO”), Malkolms Grifins, Karls Montgomerijs (“Liepāja/Triobet”), Tailers Larsons, Deniss Krestiņins (“Barons kvartāls”). Savainojuma dēļ nevarēja piedalīties Taurs Jogela (“Barons kvartāls”).

Lattelecom slam dunk konkursā uzvarēja Renārs Bulduris (“Ezerzeme/Rēzekne”).

Ventspils miesnieks trīspunktu metienu konkursā uzvarēja Māris Gulbis (BK “Ventspils”).

Sportland metienu – brāļu – konkursā uzvarēja Māris Gulbis (BK “Ventspils”) un Mārtiņš Gulbis (“Barons kvartāls”)

OlyBet Sports Barkarsējgrupu konkursā uzvarēja “Ogre/Kumho tyre”.

Škoda Treneru konkursā uzvarēja Jānis Gailītis (“VEF Rīga”).

OlyBet LBL Zvaigžņu spēli rīkoja Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar Ventspils domi un OC “Ventspils”. Norisi atbalstīja OlyBet Sports Bar, Lattelecom, Ramirent, Škoda, Sportland, Ventspils miesnieks. Informē LTV7, Delfi.lv, Draugiem.lv, sportacentrs.com un Basket.lv.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-11 20:15, pirms 7 gadiem
Kurš cirvis izdomāja ka jāmet sodiņi, lai noteikti uzvarētāju. PIlnīgs marasms un pati spēla bija drausmīga, man bija kauns par šadu zvaigžņu spēli, kļūdijās kā amatieri.. UN Zeltiņa komentēšana bija psc..

Rezumē par šo, pilnīgs cirks...

  -1 [+] [-]

, 2017-02-11 20:17, pirms 7 gadiem
Lemberdzēni ātrāk pamet zāli nekā to piepilda pilnu

  +1 [+] [-]

, 2017-02-11 20:19, pirms 7 gadiem
Pasākums neskatāms un garlaicīgs! Nezinu, kā sauc to komentētāju, bet par spēlētājiem viņš runā nesmuki - VIESSTRĀDNIEKI!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-11 20:19, pirms 7 gadiem
Maapis rakstīja: Pasākums neskatāms un garlaicīgs! Nezinu, kā sauc to komentētāju, bet par spēlētājiem viņš runā nesmuki - VIESSTRĀDNIEKI!
Zeltiņš gan jau

  -1 [+] [-]

, 2017-02-11 20:19, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Kurš cirvis izdomāja ka jāmet sodiņi, lai noteikti uzvarētāju. PIlnīgs marasms un pati spēla bija drausmīga, man bija kauns par šadu zvaigžņu spēli, kļūdijās kā amatieri.. UN Zeltiņa komentēšana bija psc..

Rezumē par šo, pilnīgs cirks...
Bija interesanti
Dīns tiešām ir labs spēlētājs un galva vietā

     [+] [-]

, 2017-02-11 20:21, pirms 7 gadiem
Maapis rakstīja: Pasākums neskatāms un garlaicīgs! Nezinu, kā sauc to komentētāju, bet par spēlētājiem viņš runā nesmuki - VIESSTRĀDNIEKI!
Pasākums interesants, tava dzīve ir garlaicīga, ka vienīgais ko dari, ir bezjēdzīgu komentāru rakstīšana

  -1 [+] [-]

, 2017-02-11 20:34, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Pasākums interesants, tava dzīve ir garlaicīga, ka vienīgais ko dari, ir bezjēdzīgu komentāru rakstīšana

Tu mani tik labi pazīsti, lai tā teiktu kaut ko par manu dzīvi? Ja Tev pasākums liekas interesants, tad Tu neesi bijis uz tāda veida pasākumiem ārvalstīs.