Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2834, Did:0, useCase: 3

ORDO slam dunk konkurss: Šmits – Dārgajam: "Tiekamies Liepājā!"

ORDO slam dunk konkurss: Šmits – Dārgajam: "Tiekamies Liepājā!"
Lidojošais jūrmalnieks Endrū Šmits pretendēs uz Aldaris LBL slam dunk karaļa titulu.
Foto: delfi.ee

Svētdien, 14.februārī, Liepājā Aldaris Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles laikā notiks arī pieci konkursi, noskaidrojot efektīvāko slam dunk izpildītāju, trāpīgāko tālmetienu autoru, precīzāko basketbolistu, precīzāko treneri un lieliskāko karsējgrupu. Konkursu priekšsacīkstes Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.13:30, tās tiešraidē translēs ltv.lsm.lv un LMT Straume. Plkst.15 sāksies spēle un LTV7 tiešraide. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Klubi apstiprinājuši savu spēlētāju pieteikumus vairākiem individuālajiem konkursiem.

ORDO Slam dunk konkurss (plkst.17:25)
Konkurss risinās kopš pirmās Zvaigžņu spēles 1993.gadā. Starp dalībniekiem ir četrkārtējais uzvarētājs Kristaps Dārgais (2011., 2012., 2013., 2015.), kā arī Aldaris LBL 25.sezonas efektīgāko epizožu topu karalis Endrū Dāvids Šmits.

Dalībnieku starta kārtība: Modests Kumpis (BK “Jēkabpils”), Endrū Dāvids Šmits (“Jūrmala/Fēnikss”), Kārlis Apsītis (“Ogre/Kumho Tyre”) un Kristaps Dārgais (“Barons/LDz”).

Katram dalībniekam tiek vērtēti divi veiksmīgi slam dunk mēģinājumi. Žūrija vērtē tikai veiksmīgos slam dunk mēģinājumus, izmantojot atzīmes no 5 līdz 10 ballēm (maksimālais vērtējums – 100, minimālais - 50 balles).

Sportland Metienu konkurss (priekšsacīkstes plkst.14:10, fināls plkst.17:15)
Konkurss – debitants: Aldaris LBL klubu pārstāvjiem būs jāsacenšas pēc noteikumiem, ar kādiem šosezon risinās akcija līdzjutējiem. Proti, pēc iespējas īsākā laikā (bet ne vairāk kā 40 sekundēs!) jāizdara četri precīzi metieni no četrām laukumā iezīmētām vietām (tai skaitā centra).

Starta kārtība priekšsacīkstēs: Mārcis Vītols (“Ogre/Kumho Tyre”), Tailers Larsons (BK “Jēkabpils”), Toms Leimanis (“Liepāja/Triobet”), Rihards Lomažs (BK “Ventspils”), Keisijs Robertss (“Jūrmala/Fēnikss”), Mārtiņš Laksa (“Valmiera/ORDO”), Mārtiņš Berķis (“Valga/Valka”), Deivids Hiks (“Liepāja/Triobet”), Augusts Šuļiausks (BK “Jelgava”) un Edgars Lasenbergs (“Latvijas Universitāte”).

Finālam kvalificēsies četri dalībnieki.

Škoda Treneru konkurss (plkst.16:45)
Konkurss risinās kopš 2001.gada un uzdevums ir vienkāršs – jātrāpa grozā no centra!

No šāgada dalībniekiem Treneru konkursā iepriekš pa divām reizēm uzvarējis Kārlis Muižnieks (2003., 2004.), pa reizei Edgars Teteris (2005), Mārtiņš Gulbis (2014) un Arnis Vecvagars (2015). Savukārt Uvis Helmanis spēlētāja statusā piecas(!) reizes uzvarējis tālmetienu konkursā.

Starta kārtība: Kārlis Muižnieks (BK “Ventspils”), Roberts Štelmahers (“Valmiera/ORDO”), Uvis Helmanis („Liepāja/Triobet”), Igors Miglinieks (BK „Jēkabpils”), Arnis Vecvagars („Jūrmala/Fēnikss”), Mārtiņš Gulbis (BK „Jelgava”), Agris Galvanovskis („Barons/LDz”), Artūrs Visockis-Rubenis (Latvijas Universitāte), Edgars Teteris („Ogre/Kumho Tyre”).

Aldaris LBL Zvaigžņu spēli atbalsta Liepājas dome, alus darītava Aldaris, OlyBet Sports Bar, Ramirent, Škoda. Informē Delfi.lv, Draugiem.lv, sportacentrs.com un Basket.lv.

Šmits aicina uz Liepāju:

  +1 [+] [-]

, 2016-02-11 15:01, pirms 8 gadiem
Ievadtekstā jau rupja kļūda....

Konkursu priekšsacīkstes Ventspils Olimpiskajā centrā sāksies plkst.13:30, tās tiešraidē translēs lsm.lv un LMT Straume. Plkst.15 sāksies spēle un LTV7 tiešraide.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-11 19:02, pirms 8 gadiem
EsMesijaunEksperts rakstīja: Daargais joprojaam metaa baigo veci??? LBL pat 5pp nevar videeji samest

Wannabe ghetto games dankeris
Ja nezini, tad nemuldi - Dargais vid. speelee met 9 punktus.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-11 19:10, pirms 8 gadiem
Kur ir 3nieku konkursa dalībnieki?

  +2 [+] [-]

, 2016-02-11 19:21, pirms 8 gadiem
ē kāpēc dārgajam video rullīti nav danki no spēlēm Jo esmu skatījies četras spēles viņš iedankojis ir vienreiz parastu danku!!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-11 19:48, pirms 8 gadiem
Uzvarēs tas, kas pirmais iedankos ar kājām.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-11 22:56, pirms 8 gadiem
ko jūs te muldeet par Dārgo? vai viņš kādreiz sevi ir pozicionējis kā baigo basketbola prospektu? viņš danko pasaules elitē un ar to pelna naudu, stulbi salīdzināt ar Šmitu, kurš basketbola laukumā kko spēj pierādīt tikai uzlecot kā mērkaķis pēc banāna un ieliekot parasto divrocīti. Tad, kad viņš parādīs tāda sarežģītības līmeņa dankus kā Dārgais, tad arī runāsim