Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

LOK un Swedbank balva - Aināram Čukstem!

LOK un Swedbank balva - Aināram Čukstem!
Ainārs Čukste.
Foto: Ilze Āķe-Vīksne

Latvijas Olimpiskās komitejas un Swedbank rīkotajā konkursā par labāko jaunatnes treneri olimpiskajos sporta spēļu veidos 2010.gadā tika atzīts ilggadējais Latvijas jaunatnes basketbola treneris Ainārs Čukste no bērnu un jaunatnes basketbola skolas Rīga/Rīdzene, kurš trenē Latvijas U18 izlasi, kā arī TTT Rīga juniores un kadetes.

Balva tika pasniegta LOK Ģenerālās Asamblejas sesijā.

LOK prezidents Aldons Vrubļevskis pauda savu gandarījumu par veiksmīgi uzsākto konkursu labāko jaunatnes sporta treneru un sporta skolu atbalstam un norādīja, ka turpmāk LOK plāno šādus konkursus rīkot katru gadu.

„Visobjektīvākais kritērijs trenera novērtējumam ir viņa audzēkņu sasniegtie rezultāti sacensībās. Tomēr laba jaunatnes trenera novērtējumam vērā jāņem arī tas, kas nav ieraugāms sporta arēnā, bet atstāj iespaidu uz topošā sportista dzīvi gan psiholoģiski, gan fiziski. Lielā mērā jaunas personības izaugsme ir atkarīga arī no pavadītā laika ārpus skolas sola - sportojot, no piemēra, ko viņam rāda pedagogs. Labs treneris, no vienkārša zēna vai meitenes pratīs izveidot ievērojamu sportistu,” uzskata Vrubļevskis.

Arī Swedbank valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis, sveicot trenerus, pateicāsprofesionāļiem, kuru darbs bijis pamatā audzēkņu sportiskajiem panākumiem: „Aicinu katru, kurš trenējies, atcerēties savu dzīves nozīmīgāko treneri un pateikt viņam vēlreiz paldies! Bērnu un jauniešu treneri sagatavo ne tikai nākamos čempionus - tie topošajām personībām iemāca, ko nozīmē mērķtiecība, neatlaidība, drosme, un palīdz atrast nākotnes panākumu formulu.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-29 11:55, pirms 13 gadiem
Apsveikumi Aināram!Domaaju , ka ļoti taisniigs apbalvojums.
Viela paardomaam citiem treneriem. Vai beerni ,kurus trennejat jums tieshaam ir svariigi?Domaaju, ka taa ir juutu savstarpeejaa ķimija , kad Riidzenes meitenes pat speelees ,kuraas peec speeles gaitas buutu jaazaudee, peedeejaas minuutees speej izraut uzvaras. Domaaju , ka vinjas varbuut pat neapzinaas, bet speej to izdariit trenera deelj. Varbuut es kluudos?
Un veel, esmu plniigi paarliecinaats, ka meitene , kura ciiņas karstumaa izdara kaadu tehnisku kluudinju noteikti nav govs!
Arii par to dereetu padomaat treneriem kas nesanjeema šo atziniibu.

     [+] [-]

, 2011-03-29 20:03, pirms 13 gadiem
Pievienojos apsveikumiem!!!Apbalvojums noteikti ir pelnīts par visiem simts procentiem,jo viņš ir sava darba augstākā līmeņa profesionālis,kaut spēlēs bieži ir saspringta gaisotne, no viņa staro gaiša cilvēka dvēsele,nevis nicinājums,ja kas neizdodas.