Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Basketbola Gada balvas'2016: līdzjutēji var nobalsot līdz 26.septembrim plkst.12

Latvijas Basketbola savienība jau piekto gadu piešķirs Gada balvas 10 nominācijās, izvērtējot 2015./2016. gada sezonas rezultātus. Uz balvām var pretendēt ikviens Latvijas pavalstnieks vai Latvijā strādājis ārzemnieks, kurš devis būtisku ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā un/vai veicinājis Latvijas starptautisko atpazīstamību. LBS aicina ikvienu līdzjutēju piedalīties balsojumā, nosakot savus favorītus četrās nominācijās: Gada basketbolists, Gada basketboliste, Gada treneris, Gada cerība. 

Katrā no četrām nominācijām pretendentus izvirzījusi LBS Treneru komisija (nosaukti alfabēta kārtībā).

Nobalsot var šeit: Izvēlies Latvijas basketbola Gada spēlētājus,...

Katrā nominācijā, lūdzu, izraugieties savu favorītu!

Ņemot vērā līdzjutēju viedokli, tiks izveidota rangu tabula, katram pretendentam tiekot pie atbilstoša punktu skaita (1.vieta – 1 punkts, 2.vieta – 2 utt.). Līdzīgs balsojums notiks vēl trijās grupās – mediji, LBS Treneru komisija un LBS valde. Balvas ieguvējus noteiks summējot visu četru balsojumu rezultātus (pirmajā vietā dalībnieks vai dalībniece ar mazāko vietu summu).

Līdzjutēji var nobalsot līdz 26. septembrim plkst.12. 

  +9 [+] [-]

, 2016-09-13 15:57, pirms 8 gadiem
Lūdzu, izvērtējiet savu lēmumu, nebalsojiet par pirmo, ko redzat aptaujas lapā. Ne vienmēr visredzamākais (sportists, TRENERIS) ir arī vislabākais un devis vislielāko ieguldījumu VALSTS labā. Ne visi ir strādājuši ar 100% atdevi nozīmīgākajos/ā turnīros/ā. Ir tādi, kuru nostāja un sarunas ar līdzjutējiem ir snobiskas un vīzdegunīgas, nepaskaidrojot savu rīcību, savas izvēles un stratēģiju (vai tās neesamību).

Par lielu basketbolu!

  +3 [+] [-]

, 2016-09-13 16:00, pirms 8 gadiem
neviena valtera jau kuro gadu, traki

  +4 [+] [-]

, 2016-09-13 16:08, pirms 8 gadiem
Calvin rakstīja: Lūdzu, izvērtējiet savu lēmumu, nebalsojiet par pirmo, ko redzat aptaujas lapā. Ne vienmēr visredzamākais (sportists, TRENERIS) ir arī vislabākais un devis vislielāko ieguldījumu VALSTS labā. Ne visi ir strādājuši ar 100% atdevi nozīmīgākajos/ā turnīros/ā. Ir tādi, kuru nostāja un sarunas ar līdzjutējiem ir snobiskas un vīzdegunīgas, nepaskaidrojot savu rīcību, savas izvēles un stratēģiju (vai tās neesamību).

Par lielu basketbolu!
+1000000 !!!!!!
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:17, pirms 8 gadiem
Vīru konkurencē viss jau ir beidzies,bet vai tiešām Bagijs ir vislabākais?

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:20, pirms 8 gadiem
Timma, Šteinberga, Štelmahers, Lomažs

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:21, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Porziņģis, Šteinberga, Štelmahers, Čavars!
Fakings nav izdarījis absolūti neko, lai šogad tiktu atzīts par LATVIJAS (!!!!!!) gada spēlētāju

  -3 [+] [-]

, 2016-09-13 16:28, pirms 8 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Fakings nav izdarījis absolūti neko, lai šogad tiktu atzīts par LATVIJAS (!!!!!!) gada spēlētāju
KO izdarija pārejie vīri neskaitot totālu lažu kvalifikācijā?

  -1 [+] [-]

, 2016-09-13 16:28, pirms 8 gadiem
Dairis, Šteinberga, Štelmis, Lomažs

  +1 [+] [-]

, 2016-09-13 16:35, pirms 8 gadiem
Timma, Šteinberga, Čukste, Čavars.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-13 16:37, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: KO izdarija pārejie vīri neskaitot totālu lažu kvalifikācijā?
Es tam pašam Timmam, Bertānam, Strēlniekam par attieksmi vien šo balvu varētu iedot, viņi bija kvalifikācijas turnīrā, viņi kapāja, viņi skaidri pateica, jo īpaši Timma, ka izlase viņam ir pirmajā vietā šovasar, un lai nu ko bet atdevi un gribēšanu viņiem nevar pārmest. Plus visiem bijusi ļoti laba klubu sezona. Fakingam pirmajā vietā bija lēti PR pasākumi, stostīšanās preses konferencē, bez reāla iemesla iedošanas kāpēc tad nespēlē. Pārējā laikā man absolūti neinteresē, ka tas klauns kaut vai 50pts met katrā spēlē NBA. NBA nav Latvijas izlase un es tajā līgā fanoju par patiešām interesantām un labām komandām nevis lūzeru baru no Ņujorkas

     [+] [-]

, 2016-09-13 16:42, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: KO izdarija pārejie vīri neskaitot totālu lažu kvalifikācijā?
Kāda šogad Porziņģim bija saistība ar Latviju? ieraksts pasē? Ne viņš LBL spēlējā, ne izlasē

  -1 [+] [-]

, 2016-09-13 16:46, pirms 8 gadiem
Dairis - vienmēr gatavs palīdzēt izlasei un to arī dara. Arī šogad. Porziņģis vēl paspēs.
Šteinberga - šogad vienkārši bija vislabākā. Panākumi gan izlasē, gan personīgajā karjerā.
Starp Štelmaheru un Bagatski. Tomēr Bagatskis. Štelmaheram bija labs satāvs Valmierā, čempiontitula iegūšana drīzāk apstākļu sakritība.
Digna Strautmane - uzspīdēšana manuprāt šogad vispožākā un nozīmīgākā. Šiet bija visgrūtāk izvētlēties.. Čavaram ļoti liels progress, bet tas pagaidām vietējā līmenī. Šepte ļoti laba W U-17, švakāk gāja U-18. Lomažu nepamanīju

  -4 [+] [-]

, 2016-09-13 16:51, pirms 8 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Es tam pašam Timmam, Bertānam, Strēlniekam par attieksmi vien šo balvu varētu iedot, viņi bija kvalifikācijas turnīrā, viņi kapāja, viņi skaidri pateica, jo īpaši Timma, ka izlase viņam ir pirmajā vietā šovasar, un lai nu ko bet atdevi un gribēšanu viņiem nevar pārmest. Plus visiem bijusi ļoti laba klubu sezona. Fakingam pirmajā vietā bija lēti PR pasākumi, stostīšanās preses konferencē, bez reāla iemesla iedošanas kāpēc tad nespēlē. Pārējā laikā man absolūti neinteresē, ka tas klauns kaut vai 50pts met katrā spēlē NBA. NBA nav Latvijas izlase un es tajā līgā fanoju par patiešām interesantām un labām komandām nevis lūzeru baru no Ņujorkas
Gandrīz visi zin kpc netika spēlēts izlasē,bet joprojām ir pāris desmiti kuriem tā lieta nav aizgājusi.Tēlo baigi aizvainotos.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-13 16:52, pirms 8 gadiem
Izlase man vienmēr bijusi svarīgāka par Klubu komandām un, protams, žēl ka nespēlē izlasē visi labākie, bet jābalso nav par tiem, kas spēlējuši izlasē.

Uz balvām var pretendēt ikviens Latvijas pavalstnieks vai Latvijā strādājis ārzemnieks, kurš devis būtisku ieguldījumu Latvijas basketbola attīstībā un/vai veicinājis Latvijas starptautisko atpazīstamību.

Kurš ir, vairāk par Porziņģi, veicinājis Latvijas starptautisko attīstību???
Tāpat Latvijas basketbola attīstībā ir devis būtisku iegūldījumu, jo jaunie basketbolisti grib līdzināties tieši viņam. Nerunājot par basketbola laukumu Liepājā un viņa rīkotajiem pasākumiem basketbola attīstībai.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-13 17:02, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Gandrīz visi zin kpc netika spēlēts izlasē,bet joprojām ir pāris desmiti kuriem tā lieta nav aizgājusi.Tēlo baigi aizvainotos.
Skaidrs ir tikai idiotiem! Vienīgais, kas tika paskaidrots no paša Fakinga mutes, bija tas, ka tas esot ģimenes lēmums un tā viņam būšot labāk ilgtermiņā. Tad nu gan baigais attaisnojums. Samācījies jau gada laikā tukšo amerikāņu muldēšanu, kad it kā kaut ko pasaki, bet nekas tā arī netiek pateikts. Un tieši tā arī bija. Absolūti 0 leģitīmu, konkrētu un skaidru iemeslu! Apaļa 0!!!!!!

     [+] [-]

, 2016-09-13 18:06, pirms 8 gadiem
Mūžīgā ņemšanās ap Porziņģi. Tas bija viņa lēmums. Tagad jāskatās sezonas sākums, cik daudz viņš ir pielicis fiziskajā un tehniskajā meistarībā. Ja nav palielinājis un nostiprinājis savu uzbrukuma arsenālu, tad jēgas no atteikšanās izlasei nebija.

  -1 [+] [-]

, 2016-09-13 20:04, pirms 8 gadiem
Visiem cepiens par basketbolu, bet mani sajūsmina, ka LBS ir nokristījusi Latviju par karaļvalsti - "Uz balvām var pretendēt ikviens Latvijas pavalstnieks ..."

Man likās, ka LBS rakstus raksta pieredzējis kungs gados ar pieredzi žurnālistikā (un turklāt ar brillēm un pamazāk matiem), nevis kāds praktikants. Pavalstnieki ir tikai monarhijās.

Labāk iešu uzspēlēt basi uz Porziņģa dāvinātā asfalta laukuma.

  +3 [+] [-]

, 2016-09-13 23:59, pirms 8 gadiem
bsjekabs rakstīja: Labi,ka manam bērnam ir 10gadi. Viņa sapnis NBA būs vēl ilgi, un viss var būt! Bet, ka var būt šie nolicēji par Porziņģi??? Mans dēls ,jau saka, ka ja tiktu NBA , izlasē lielajā spēlētu,tad kad būtu viss labi Komandā.
Cerams,sapni nesagraus latviešu superaģenti..kas jau skalo maziem bērniem smadzenes un sola kalnus.Un Mums tie aģenti, vai ari vēlos būt aģents ir pāris un visi viņus tak zin...un tur domāju var brīvi izskaitļot kuri to dara "Pa čornam" un kuriem ir tomēr nostāja un ētika.

Varbūtās, kāds uzreiz var pateikt tos, kuri no bērna ir jātur pa gabalu ?

Kā var nominēt treneri,kurš par Porziņģi pateica, ka NBA var pienest
dvieļus!??????? Un uz beņki atstāja Freimani?? Un paņēma Vecvagara vietā Jakoviču....kur tur ir loģika???!
Šogad ,gada treneris ir Čukste! Viņš izcīnīja vietu uz Pasaules Čempionātu! Viņa attieksme pret apkārtējiem un visu, kas notiek ,parāda,cik liels profesionālis viņš ir. Nerips un Cukste ir spēle vienmēr iekšā un atdod sevi visu!

Gribu redzēt Porziņģa reakciju,kad ,kāds no Jums nolicējiem,to pateiktu viņam vai brāļiem sejā!
Tādu vecāku dēļ, kā tu gan valstī, gan sportā esam tur kur esam. Mans tēvs un vecvectēvs man ieaudzināja, ka lielākais gods ir spēlēt par savu valsti, par savu pilsētu, nevis kaut kādu klubu. Visu cieņu Porziņģim, ja viņš spēlētu izlasē un nebūtu jau 3!!!!!! reizes uzlicis valstij mīkstu, es to viņa nabagu blici atbalstītu un skatītos, tikai labākie vēlējumi. BET ja tu sūda NBA nostādi pirms valsts izlases, kas no tevis sagaida nieka mēnesi vasarā, kad tev jau tā starp sezonām ir faking pus gads praktiski brīvs... Nu piedod bet es šādu klaju disrespektu nepiedodu nevienam, vari celt cik gribi betona laukumus pa pāris štukām, es arī gadā labdarībai noziedoju pāris 10 eiro, tas viņam ir tieši tik pat daudz.

Un man nebūtu absolūti nekādu problēmu pateikt savas domas i tiem diviem pāviem brāļiem, i pašam Kristapam, viņam es ticu, ka ir sirds, un bez lamāšanās ar argumentāciju es viņam arī paskaidrotu, kāpēc uzskatu, ka viņs rīkojas absolūti nepareizi. Tiem diviem ākstiem gan man nekas labs nebūtu sakāms.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-14 00:15, pirms 8 gadiem
Ak šīs mūsdienas, kad galvanais ir tikai un vienīgi popularitāte!

  +2 [+] [-]

, 2016-09-14 00:50, pirms 8 gadiem
bsjekabs rakstīja: Par Valsti PSRS ???
nesmidini..ko dzivei dos NBA un ko valsts...valsts atnems..un tas ir skaidrs..un valsts pat ne tuvu nevar iedot to ko var izcīnīt Tur! Seit cinies..un tapat atduras pret VID un Barona ielas un Brivibas ielas remontu .
Kārtējais neveiksminieks, kurš dzīvē neko nav sasniedzis un arī nesasniegs, tikai visu dienu atsēž delfi, tvnet komentāru sadaļā! Mēs esam tie paši cilvēki, kas veido valsti, katrs pats! Porziņģis basketbola ar uzvarām kopā ar NACIONĀLO IZLASE, Pēteris no Limbažiem, kas veiksmīgi eksportē pienu uz Ķīnu vai IT specs no Rīgas, kas ražo rūterus visai pasaulei. Man ir kauns par tādiem lētiem lupatām kā tu un Porziņģis, kas to nesaprot. Valsts sākas ar katru pašu! Tikai prasīt bet neko nedot pretī jūsu paaudze ir pieradusi tieši no komuņagu laikiem

     [+] [-]

, 2016-09-14 19:29, pirms 8 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Kārtējais neveiksminieks, kurš dzīvē neko nav sasniedzis un arī nesasniegs, tikai visu dienu atsēž delfi, tvnet komentāru sadaļā! Mēs esam tie paši cilvēki, kas veido valsti, katrs pats! Porziņģis basketbola ar uzvarām kopā ar NACIONĀLO IZLASE, Pēteris no Limbažiem, kas veiksmīgi eksportē pienu uz Ķīnu vai IT specs no Rīgas, kas ražo rūterus visai pasaulei. Man ir kauns par tādiem lētiem lupatām kā tu un Porziņģis, kas to nesaprot. Valsts sākas ar katru pašu! Tikai prasīt bet neko nedot pretī jūsu paaudze ir pieradusi tieši no komuņagu laikiem
Izlasīju šo vāvuļošanu un droši varu pateikt, ka tikai šmurgulis, kas dzīvē neko nav sasniedzis un nav izgājis dzīvēs grūtībām, cauri varēja šādi izteikties. KP lēmums ir gudrs un balstīts uz nākotni, un nožēlojami ir viņu tagad nomelnot. Savādāk būs, ja viņš atteiks pēc 2 gadiem.