Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Latvijas ratiņbasketbolistiem Sanktpēterburgā divas uzvaras un seši zaudējumi

Latvijas ratiņbasketbola komanda „VEF Rīga” no 14. līdz 17. maijam jau desmito reizi startē tradicionālajā Sanktpēterburgas kausa izcīņā, sacenšoties ar Sanktpēterburgas, Lietuvas un Kazaņas pārstāvjiem. Astoņās spēlēs mūsu komanda izcīnījusi divas uzvaras. 

Latvijas ratiņbasketbolisti ar 66:71 zaudēja un ar 88:68 uzvarēja Lietuvas komandu, ar 77:67 pieveica un ar 55:85 zaudēja Sanktpēterburgas „Nevskiy Alyans”, ar 39:59 un 57:70 zaudēja Sanktpēterburgas "BasKI - Nevskije zvezdi", ar 63:77 un 56:72 zaudēja Kazaņas "Kriļja Barsa".

Sanktpēterburgā „VEF Rīgas” komandu vada treneris Raimunds Beginskis, kurš pats arī dodas laukumā. Komandu pārstāvēs ratiņbasketbolisti – Aigars Miklāvs, Ansis Bērziņš, Elvis Urga, Dmitrijs Rukavišņikovs, Agris Lasmans, Kārlis Gabranovs (kapteinis), Kaspars Turks.

Sezonas turpinājumā  ratiņbasketbolisti valsts vienības  sastāvā no 22. līdz 24.jūnijam dosies uz  pārbaudes spēlēm  Austrijā, bet no 9. līdz 18. jūlijam Eiropas čempionātā B divīzijai, kurš šoreiz norisināsies Sarajevā, Bosnija Hercegovina.