Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Skaties, mācies un piedalies!

Skaties, mācies un piedalies!
Foto: skrienamsportot.lv

 Tev patīk skatīties, kā spēlē Gunta Baško un Elīna Babkina, Kristaps Janičenoks un Dairis Bertāns? Gribi viņiem līdzināties, bet mācies vēl tikai pirmajā klasē – bumba pagaidām par lielu un grozs par augstu? Gribi būt labākais starp pirmajiem? Ņem pie rokas mammu, tēti, sporta skolotāju un sper pirmos soļus brīnišķīgajā basketbola pasaulē – piedalies pirmklasnieku sacensībās Skrienam sportot!

 

No 16.aprīļa līdz 28.maijam katru sestdienu plkst.11.15 LTV1 translēs Latvijas Basketbola savienības, Futbola federācijas, Florbola savienības un Latvijas Skolu sporta federācijas rīkotās pirmklasnieku sacensības Skrienam sportot, kurās piedalās 16 skolu audzēkņi no Rīgas, Mārupes, Ikšķiles un Madlienas.

Mazie sportotāji sacentīsies stafetēs ar basketbola, futbola un florbola elementiem, kā arī erudīcijas – atjautības un noslēguma stafetē. Ar katru kārtu sarežģītības pakāpe pieaugs. Dalībniekiem palīdzēs ne tikai sporta skolotāji, bet arī komandu patroni – Dairis Bertāns, Gatis Jahovičs, Ieva Tāre, Aigars Vītols un citi populāri sportisti.

Pirmo pārraižu ieraksti jau notikuši, sagādājot aizraujošu sacensību pieredzi jaunajiem censoņiem un neaizmirstamas emocijas atbalstītājiem.

Galvenās balvas – basketbola un futbola bumbas, florbola nūjas un bumbiņas  sarūpējuši rīkotāji, kā arī sacensību atbalstītāji žurnāls Ilustrētā Junioriem. Piemiņas balvas tiek katram dalībniekam.

Sīkāka informācija mājaslapā Skrienam Sportot | LV | Sākums

Fotogalerijas: Skrienam Sportot | LV | Galerija

Sacensību seriāls Skrienam sportot turpināsies arī nākamajā mācību gadā, iesaistot jaunos pirmklasniekus.

Bet pirmās sezonas dalībniekus gaidām basketbola nodarbībās sporta skolās. Lai atrastu tuvāko, atver basket.lv/SLJBL sadaļu Kur trenēties? un nāc mūsu pulkā!