Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

“VEF Rīga” ratiņbasketbolisti startēs starptautiskajā turnīrā “Rīgas kauss”

“VEF Rīga” ratiņbasketbolisti startēs starptautiskajā turnīrā “Rīgas kauss”
Foto: ratinbasketbols.lv

9. un 10. aprīlī Oskara Kalpaka Rīgas tautas daiļamatu pamatskolas sporta zālē Skrindu ielā 1 risināsies starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs “Rīgas kauss”, kurā Latviju pārstāvēs “VEF Rīga” ratiņbasketbolistu komanda. 

Šajā gadā turnīram pieteikušās komandas no Baltkrievijas, Krievijas un Latvijas, un kopumā turnīra ietvaros divu dienu laikā tiks izspēlētas 10 aizraujošas spēles. “VEF Rīga” sastāvā Rīgu turnīrā pārstāvēs Agris Lasmans un Kaspars Turks, kuri vairākkārt atzīti par rezultatīvākajiem spēlētājiem, kā arī Kārlis Podnieks, Elvis Urga, Ansis Bērziņš, Dmitrijs Rukavišķikovs un Aivars Kanopackis trenera Aigara Miklāva vadībā. 2014. gadā “VEF Rīga” kļuva par šī turnīra čempioniem. 

Starptautiskais ratiņbasketbola turnīrs “Rīgas kauss” norisināsies jau 7. reizi, un to organizē Latvijas Paraolimpiskā komiteja sadarbībā ar Rīgas domi un Latvijas ratiņbasketbola sporta federāciju.

“VEF Rīga”  ratiņbasketbola komandu atbalsta basketbola komanda “VEF Rīga” un “Rīgas Brīvosta”