Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Basketbola labie darbi: novērtē un pievienojies!

Basketbola labie darbi: novērtē un pievienojies!
BK "Jēkabpils" basketbolistu (attēlā Sandis Silavs) ziemas prieki kopā ar bērnu nama "Līkumi" audzēkņiem.
Foto: Lāsma Irša (bkjekabpils.lv)

Sākoties Jaunajam gadam, basketbola sabiedrība – Latvijas basketbola līgu klubi, Bērnu un jaunatnes sporta skolas, basketbola atbalstītāji utt. – vienojas “labo darbu” izpildē. Novērtēsim kolēģu veikumu un pievienosim savu artavu, lai pasaules kļūt labāka! “Labo darbu” maratons ilgs līdz sezonas beigām, tam sekosim basket.lv mājaslapā un sociālajos tīklos. 

Latvijas basketbola līgu direktore Lāsma Zandere: “Pagājušajā gadā par saviļņojošiem mirkļiem un prieku visiem iesaistītajiem gādāja basketbola veterānu apciemošanas projekts ‘’Atceries par savējiem!’’ Šogad paplašinām uzrunājamo loku, mudinot basketbolistus savā enerģijā un dzīvespriekā dalīties ar dažādu paaudžu cilvēkiem.”

Kā pirmā basketbola labo darbu maratonu iesāka BK ‘’Jēkabpils’’ komanda, kas pilnā sastāvā pavadīja dienu kopā ar bērnu nama ‘’Līkumi’’ audzēkņiem, gan darbojoties sporta zālē un radošajās darbnīcās, gan pusdienojot, gan rotājot eglītes un vizinoties ar piepūšamajām kamerām.  

Ja arī Tu esi paveicis kādu labu darbiņu, sūti aprakstu, foto, video lbs@lbs.lv ar norādi ‘’Basketbola labie darbi’’. Kopīgiem spēkiem iepriecināsim kādu, kam tas nepieciešams visvairāk!

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar “LDz Cargo”.

Video: BK ''Jēkabpils'' viesošanās pie bērnu nama ''Līkumi'' bērniem