Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Liene Jansone piesaka projektu “Nine9”

Ilggadējā Latvijas basketbola valstsvienības spēlētāja Liene Jansone sākusi īstenot projektu “Nine9”, lai dalītos iegūtajā pieredzē un palīdzētu jaunajām basketbolistēm un jaunajiem basketbolistiem pilnveidot iemaņas. Lai vairāk uzzinātu par projektu, visi interesenti mīļi gaidīti uz Informatīvo vakaru otrdien, 9.jūnijā, plkst.17 sporta kompleksā “Jugla” (Juglas ielā 16).

Liene Jansone: “18 gadus ilgās karjeras laikā esmu uzkrājusi pieredzi jauniešu, koledžas un profesionālajā līmenī, kurā vēlos dalīties ar jauniešiem. “Nine9” ir mana apņemšanās nodrošināt individuālu pieeju katram interesentam, lai palīdzētu pilnībā izmantot savu potenciālu un sasniegt savus mērķus laukumā un dzīvē. Lielākais “Nine9” izaicinājums – palīdzēt sagatavoties studijām ASV, kur basketbola spēlēšanu iespējams veiksmīgi apvienot ar akadēmiskajiem sasniegumiem.”

Projekta “Nine9” īstenošanas posmi:

treniņa sesijas individuāli un grupās;

pārrunas, pieredzes apmaiņa, iedvesmojoši stāsti;

treniņnometne;

komandas komplektēšana braucienam augustā uz Amateur Athletic Unionturnīru ASV.

Projekta īstenošanā tika iesaistīti speciālisti ar pieredzi dažādās sfērās.

Informācija par “Nine9”: facebook.com vai uzdodot jautājumus e-pastā: lienej9@gmail.com