Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Radio rings sporta ekspertiem

Ja par notikumiem sportā zini vairāk nekā par sava ledusskapja saturu, sievietēm un darbu , piesakies Radio5 sporta ekspertu cīņai "Radio rings"! Sporta ekspertu cīņa notiks 4 raundos, uzvarēs tas par kuru klausītāji būs visvairāk balsojuši, sūtot sms ar dalībnieka vārdu. 

Pirmajā raundā dalībniekam 3 minūtes jāstāsta par paša izvēlēto tēmu, otrajā - par radio uzdoto tēmu, trešajā raundā - “aklā vistiņa” jeb X uzdevums, ceturtajā raundā jākomentē ekrānā redzamie notikumi ( kadri no spēlēm, kuriozi no visdažādākajiem sporta veidiem). 

“Radio rings” katru ceturtdienu Radio5 ēterā plkst. 18:00 – Tava iespēja parādīt savas zināšanas un komentēšanas prasmes visai Latvijai. 

Sporta ekspertus uzmundrinās pica Lulū, bet labākie tiks pie ielūgumiem uz visām Latvijas vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēlēm augustā no Latvijas Basketbola savienības!

Sūti savu pieteikumu raidījumam radiorings@pieci.lv īsi pastāstot par sevi un to, kāpēc uzskati sevi par īstu sporta ekspertu. 

  -3 [+] [-]

, 2015-04-01 14:34, pirms 9 gadiem
Skan jau interesanti.
Radio 5 vispār labs radio,kaut ko baudāmu ausīm sniedz.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-04 15:37, pirms 9 gadiem
Orlandipo5 rakstīja: Skan jau interesanti.
Radio 5 vispār labs radio,kaut ko baudāmu ausīm sniedz.
Nopietni? Izklausās pilnīgs s*ds, kuru neviens neklausīsies un kurā nepiedalīsies. Būtu zinību jautājumus likuši nevis šito sviestu.. Ātri vien pazudīs no radio.