Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Valmiera izvirzās vicelīderos, Jelgavā viens precīzs trīspunktnieks

Valmiera izvirzās vicelīderos, Jelgavā viens precīzs trīspunktnieks
Valmieras komanda LBL čempionātā uzvarējusi deviņās no pēdējām 10 spēlēm.
Foto: Jānis Priedītis

LBL čempionāta izbraukuma spēlē Valmieras komanda Jelgavā ar 88:60 pārspēja Zemgali, izvirzoties otrajā vietā tabulā. Alus darītavas Baltika akcijas Lielajam finālam kvalificējās Gatis Meikšāns, kuram izdevās precīzs trīspunktu metiens. 

Valmierieši panākumu kaldināja ar visu desmit spēlei pieteikto basketbolistu spēkiem, turklāt pieci guva vismaz desmit punktus.

Valmiera izvirzījusies otrajā vietā pēc zaudēto spēļu skaita, tiesa, pozīcijas nosargāt nebūs viegli. No atlikušajām piecām spēlēm četras jāaizvada izbraukumā - Rīgā (ar LU un VEF Rīga), Liepājā un Ventspilī, bet savā laukumā jāuzņem tikai ventspilniekus.

No diviem tuvākajiem sekotājiem optimistiskāks atikušo spēļu grafiks ir Liepājas lauvām, kam jāuzņem Valmiera (līdzšinējo savstarpējo spēļu bilance 2:1; punkti plus 11), kā arī jābrauc viesos pie Zemgales un Barona/O!Kartes (2:1 un plus.1)

Barons/O!Karte bez mača ar Liepājas komandu vēl divas reizes tiksies ar BK Ventspils.

 

Vietu kārtību starp otro un piekto pozīciju joprojām var būtiski ietekmēt VEF Rīga - ja finišēs ar uzvaru sēriju. Grūtākie pārbaudījumi gaida sākumā (27.martā Ventspilī; pagaidām 2:1) un beigās (17.aprīlī Rīgā ar Valmieru; pagaidām 1:2 un mīnus 10). Pa vidu trīs reizes jāspēlē ar Zemgali un vienreiz ar BA Turību.   

Alus darītavas Baltika akcijas finālam jau kvalificējušies 24 dalībnieki. Lai pievienotos viņiem:

jānopērk biļete uz LBL spēli vismaz lata vērtībā;

jāaizpilda pieteikuma anketa un izlozē jāiekļūst starp 20, kuri lielajā pārtraukumā varēs mest trīspunktnieku;

jātrāpa trīspunktnieks.

Šonedēļ vēl būs trīss iespējas piedalīties akcijā: piektdien Iecavā (BA Turība - Latvijas Universitāte), svētdien Ventspilī (BK Ventspils - VEF Rīga) un Rīgā, Olimpiskajā centrā (Latvijas Universitāte - Valmiera).

     [+] [-]

, 2011-03-25 12:33, pirms 14 gadiem
Valmierieši grozus lauž pretinieki tiklus grauž