Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: "VEF Rīga" lūkos pusfināla sēriju pabeigt Rīgā

Aldaris LBL: "VEF Rīga" lūkos pusfināla sēriju pabeigt Rīgā
Pako Kruss ("VEF Rīga") pret Damjēru Pitu (BK "Ventspils"): Aldaris LBL pusfināla 4.spēle.
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

Otrdien, 17. maijā, plkst.19:30 "VEF Rīga" ceturtajā Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas spēlē savā laukumā Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā centīsies izcīnīt trešo uzvaru pār "Ventspili". Pēc trim pusfināla spēlēm sērijā vadībā ar 2-1 ir "VEF Rīga". Pirmajās divās spēlēs uzvaras guva vefieši (76:65 pirmajā spēlē viesos; 98:93 pagarinājumā otrajā spēlē mājās), bet trešajā tikšanās reizē, kas notika svētdien, pie panākuma savā laukumā tika ventspilnieki (80:86).

Trešajā spēlē produktīvākais VEF sastāvā ar 20 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Pako Kruss, tiesa, piezīmju problēmu dēļ viņa spēles laiks bija ierobežotāks, nekā citas reizes. Vēl ar 19 punktiem izcēlās Džošs Bostiks. Pretinieku sastāvā trešajā pusfinālspēlē 21 punktu iemeta Māris Gulbis.

Pusfināla sērija rit līdz vienas komandas trim uzvarām, tāpēc otrdienas vakarā VEF būs iespēja pabeigt iesākto savu skatītāju priekšā un nodrošināt vietu LBL finālā.

Otrdienas spēles apmeklētājiem būs arī iespēja iegūt jauno VEF žurnālu. Tas ir jau desmitais žurnāla numurs, kurā šoreiz lasāmi svarīgākie notikumi "VEF Rīga" dzīvē, kā arī vairākas intervijas ar vefiešiem un klubu saistītām personām.

Informācija: vefriga.com