Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Basketbols Valkā: jaunas iespējas Vidzemes pusaudžiem

"Biedrība “Valkas sporta internāts ” aicina jaunos basketbolistus uz treniņnometni, kas notiks Valkā no 2. līdz 5.janvārim. Treneris Kristaps Zeids gaida 1999., 2000. un 2001. gados dzimušus puišus, kuri ir gatavi sevi pierādīt basketbola spēlē.

Veiklākajiem un neatlaidīgākajiem nometnes dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja trenēties sporta internātā, kura mērķis ir sagatavot jaunos sportistus spēlēm pieaugušo basketbolā, arī BK “Valka/Valga”.

Sporta internātā plānoti 2 treniņi dienā, apvienojot tos ar mācībām Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijā. Sportistiem tiks piedāvāts treniņu slodzei atbilstošs uzturs un dzīvošana labiekārtotās kopmītnēs.

Nometnes laikā uz tikšanos tiks aicināti arī jauniešu vecāki, la informētu par internāta ideju, infrastruktūru un treniņu iespējām.

Interesentus rakstīt uz epastu- kristaps.zeids@gmail.com."