Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

BK “Ventspils” savā laukumā uzņems BK “Jelgava”

BK “Ventspils” savā laukumā uzņems BK “Jelgava”
VK "Ventspils" centra spēlētājs Andrejs Šeļakovs.
Foto: bkventspils.lv

Nepilnu divu nedēļu laikā BK "Ventspils" LBL čempionāta ietvaros jau otro reizi tiksies ar BK "Jelgava", kuru pirmajā tikšanās reizē izbraukumā izdevās pārspēt ar 70:64. Šoreiz spēle notiks 14. novembrī Ventspilī, tās sākums plkst. 17 un to tiešraidē Lattelecom interaktīvajā televīzijā translēs Best4sport TV.

24 no 24. Sarežģīti ir izsekot līdzi Jelgavas galvenās basketbola komandas juridiskajiem pierakstiem, taču komanda pilsētā pastāv ilgus gadus un arī LBL čempionātā spēlē kopš līgas pastāvēšanas sākuma. Deviņdesmitajos gados Jelgavas komandas nosaukums bija Zemgales Nafta, ar kuru tā startēja trīs sezonas. Pēc 1997. gada sezonas LBL basketbols no Jelgavas pazuda lai atgrieztos 2008. gada rudenī. Mainījās laiki, mainījās arī komandas nosaukumi. Vispirms Zemgale, tagad BK Jelgava, taču kopējo lietas būtību tas nemaina – ar Jelgavas komandām BK Ventspils LBL čempionātos ir tikusies 24 reizes un visās ir uzvarējusi!
Visas BK Ventspils un Jelgavas komandu spēles aplūkojamas šeit:
Visas spēles pret Jelgavu (Zemgales Nafta,...

Pirmā spēle. 30. oktobrī Jelgavā notikušajā spēlē ventspilnieki iztika bez Kristapa Janičenoka palīdzības. Toties pēc savainojuma izārstēšanas laukumā atgriezās Artjoms Butjakovs, taču tikai uz pāris minūtēm. Šīs spēles pirmās ceturtdaļas iznākums bija ļoti interesants – 30:14 jelgavnieku labā. Šāds pārsvars tika iegūts pateicoties augstajai metienu precizitātei no 3p līnijas – 6 no 8 bija precīzi. Ventspilnieki vadību atguva tikai pēdējās ceturtdaļas ceturtajā minūtē un beigu beigās izcīnīja septīto uzvaru čempionātā.


BK Ventspils un BK Jelgava labākie spēlētāji pa pozīcijām

pozīcija

BK Ventspils

BK Jelgava

punkti

Kvameins Mičels 14.1

Kristaps Gludītis 16.1

RB

Andrejs Šeļakovs 7.9

Agnis Čavars 9.3

AS

Kvameins Mičels 4.3

Kristaps Pļavnieks 3.7

TO

Alans Viginss 3.0

Kristaps Pļavnieks 3.0

ST

Kvameins Mičels 2.0

Agnis Čavars 1.4

EFF

Kvameins Mičels 14.1

Kristaps Gludītis 16.1

MIN

Kristaps Janičenoks 26:28

Kristaps Gludītis 32:29

Robežas, kuras var tikt sasniegtas šajā spēlē

Šī būs BK Ventspils 450. spēle LBL regulārajās sezonās.

Mārim Gulbim nepieciešams realizēt 4 soda metienus, lai sasniegtu 100 iemesto soda metienu robežu spēlējot BK Ventspils sastāvā.

Mārim Gulbim jāgūst 19 punkti lai sasniegtu 700 gūto punktu robežu BK Ventspils sastāvā.

Žanim Peineram jāgūst 12 punkti lai sasniegtu 2000 gūto punktu robežu LBL karjerā.

     [+] [-]

, 2015-11-14 10:45, pirms 9 gadiem
Ir labi, ka Gulbis pietuvojies daziem apaliem cipariem, tacu, manuprat, sis speletajs joprojam ir krietni patalu no ta limena, kadu butu varejis sasniegt ar saviem fiziskajiem dotumiem. Subjektivi, tacu pie vainas varetu but slimiba ar burtu s..., lidzigs gadijums ilgu laiku bija manams ari sobrid sevi pa istam radosajam Kasparam Berzinam.

     [+] [-]

, 2015-11-14 17:15, pirms 9 gadiem
patiesībāa BK Zemgale vienreiz pieveica BK Ventspili pārbaudes spēlē, gadu gan nenosaukšu,bet toreiz Bambis ārdija āra Akinbalu. un Zemgale uzvarēja ja nemaldos ar +20.

Un tagad visi heiteri, kas saspiedīs man mīnusus vai bļaus ko es esmu sapīpējies, vispirms noskaidrojat faktus!!!

     [+] [-]

, 2015-11-14 17:18, pirms 9 gadiem