Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

BK “Jēkabpils” vada sporta stundu 3. vidusskolā

BK “Jēkabpils” vada sporta stundu 3. vidusskolā
Foto: BK "Jēkabpils"

11. aprīļa rītā BK “Jēkabpils” puiši apmeklēja Jēkabpils 3. vidusskolu, lai kopā ar 11. klasi pavadītu vērtīgu sporta stundu. Nodarbības noslēgumā Jēkabpils komandas pārstāvji skolai dāvāja basketbola bumbas.

Jēkabpils 3. vidusskolā no BK “Jēkabpils” komandas ieradās jēkabpilietis Edgars Leja un amerikāņu spēlētāji – Trojs Bārniss un Kamerons Randls. Amerikāņiem šī bija pirmā pieredze, vadot sporta stundu šeit Latvijā, tāpēc šī tikšanās spēlētājiem bija īpaša. Neskatoties uz pirmā brīža mulsumu, spēlētāji lieliski tika galā ar saviem pienākumiem.

Galveno uzsvaru, vadot sporta stundu,  BK “Jēkabpils” basketbolisti lika uz komandas darbu un savstarpējo atbalstu cīņā. Basketbolisti ar organizētajām aktivitātēm stundā parādīja komandas saliedētībasnozīmīgumu kopīgu mērķu sasniegšanā. To “lūši” līdz šim jau ir pierādījuši savā sniegumā un to, kā mūsu komandas pozitīvo iezīmi, arī vairākkārt ir atzīmējis komandas galvenais treneris Igors Miglinieks.

BK “Jēkabpils” un 11. klases aktivitātes sporta stundā vēroja arī mazākie 3. vidusskolas skolēni, to vidū bija arī aktīvi mājas spēļu apmeklētāji, kuri nespēja nosēdēt malā un arī ņēma dalību nodarbībā, nevienu brīdi neatpaliekot lielajiem!

Stundas noslēgumā Edgars Leja, Kamerons Randls un Trojs Bārniss BK “Jēkabpils” vārdā pasniedza dāvanu Jēkabpils 3. vidusskolai – piecas Baltijas Basketbola līgas basketbola bumbas.

Paldies par atsaucību Jēkabpils 3. vidusskolas direktoram  Valdim Ozoliņam, sporta skolotājiem un 11. klasei par aktīvo dalību stundā.

Basketbola klubu "Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, "LDZ Cargo", SIA "Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA "Mikor", AS "LNK industries".

 

Informāciju sagatavoja:

Līva Stašule

BK “Jēkabpils”

Sabiedrisko attiecību speciāliste