Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: Jūrmalā testēs BK Valmiera stabilitāti

Aldaris LBL: Jūrmalā testēs BK Valmiera stabilitāti
Dāvis Čoders un Jūrmala/Fēnikss gatavp "siltu" uzņemšanu BK Valmiera komandai.
Foto: Mārtiņš Sīlis

 Aldaris LBL čempionātā sestdien, 8.decembrī, plkst.18 Dubultos sākumskolas Taurenītis telpās Jūrmala/Fēnikss tiksies ar BK Valmiera. Jūrmalnieki (7-5) pēdējā laikā uzvar un zaudē pārmaiņus. Iepriekšējā mačā sestdien Mārupē Turība tika pieveikta (71:68), bet pirms tam Valmierā piedzīvots pārliecinošs zaudējums (63:78). Valmierieši (9-3) pēc nepatīkamā zaudējuma Barons kvartālam uzvarējuši trīs spēlēs pēc kārtas, turklāt divās to izdarījuši izbraukumā (trešdien Latvijas Universitāti ar 75:66).

 

SPĒLES INTRIGA: vai Jūrmala/Fēnikss revanšēsies?

Abu komandu pirmajā spēlē Valmierā īsta cīņa neiznāca, un mājinieku lielā pārsvara galvenais iemesls bija nospiedošais pārsvars cīņā pie groziem (57-35). Jūrmala/Fēnikss savā laukumā allaž spēlē ar īpašu iedvesmu un enerģiju, kas varētu ietekmēt tikko minēto bilanci. Jo vairāk tad, ja valmieriešiem trīs uzvaras būs iemidzinājušas pašaizsardzības instinktu un atslābinājuši mobilitātes atsperi.

UZMANĪBAS CENTRĀ: Dāvis Čoders (Jūrmala/Fēnikss) un Jānis Bērziņš (BK Valmiera).

Vārds jaunajiem: jūrmalnieku saspēles vadītājs Čoders aizvien drošāk iejūtas komandas līderu lokā, savukārt valmieriešu uzbrucējs Bērziņš ir viens no stabilākajiem punktu guvējiem savā komandā (vidēji spēlē 13,5).

SPĒLES ATSLĒGAS: spēles temps un psiholoģija.

Jūrmala/Fēnikss jānobremzē pretinieku ātros uzbrukumus – ja spēle iestigs pozicionālā gultnē, izredzes pieaugs.  Tomēr pat tādā gadījumā viss būs valmieriešu rokās – ja būs nopietns noskaņojums un spēles disciplīna gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, būs arī iniciatīva.

PROGNOZE. Latvijas U18 izlases galvenais treneris Nikolajs Mazurs:

„Valmieras komanda pēdējā laikā nostabilizējusi savu spēli un atradusi piemērotu ritmu. Valmieriešiem ir vairāk līdzvērtīgu un pieredzējušu spēlētāju, kuri var darboties dažādās pozīcijās. Ja Valmiera nospēlēs savā līmenī, tai būs priekšrocības.”

 

Jūrmala - Valmiera

SezonaUzv.-Zaud.
27.11.201263:78
2012 1 – 3

     [+] [-]

, 2012-12-08 14:45, pirms 12 gadiem
Kape SC neradis? tad kad 3 sepeles reize noteik tad visas rada , taga kad viena , tad nevar pat shito sabidit :/

  -2 [+] [-]

, 2012-12-08 17:57, pirms 12 gadiem
Nevajag tekstā Jūrmala/Fēnikss spēlētājus saukt par jūrmalniekiem. Tur tādu praktiski nav.

     [+] [-]

, 2012-12-09 01:26, pirms 12 gadiem
to jbk- derētu dnk analīzi un papētīt galvaskausa formas,varbūt tomēr atbilst Jūrmalas genotipam