Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

VEF Juniors uzveic LU, uz fordiņu pretendentu pagaidām nav

VEF Juniors uzveic LU, uz fordiņu pretendentu pagaidām nav
VEF Juniors galvenais snaiperis Sandis Valters rādīja priekšzīmi skatītāju konkursa dalībniekiem - trīspunktnieki 7/9!
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Svētdien, Olimpiskajā sporta centrā LBL čempionāta spēles Latvijas Universitāte – VEF Juniors lielajā pārtraukumā 20 laimīgo biļešu īpašnieki izmēģināja roku trīspunktu metienos, cerot kvalificēties finālam alus darītavas Baltika akcijā, kuras balva – automobilis Ford C-Max. Visi mēģinājumi bija nesekmīgi. Nākamā kārta - 8.martā Valmierā, kur mājinieki spēlēs ar BK Ventspils.

 

Spēles LU - VEF Juniors laikā pie tiesībām mest trīspunktniekus tika dažāda vecuma cilvēki ar dažādu basketbola pieredzi. Diemžēl veiksmīgas rokas nebija ne pusaudzīme, ne pieredzējušākajiem dalībniekiem. Neveiksminiekiem nav liegts mēģināt roku vēlreiz kādā no nākamajām LBL spēlēm.

Protams, ieteicams iepriekš sagatavoties pārbaudījumam, jo viegli nebūs - bez iesildīšanās un izmēģinājuma metieniem trāpīšana nav droša pat profesionāļiem. Bet balva ir vērta, lai tās dēļ pacenstos.

Trīspunktnieku konkursam var pieteikties katrs skatītājs, kurš iegādājies biļeti uz LBL spēli vismaz lata vērtībā. Katrā spēlē starp visiem gribētājiem tiks izlozēti 20 veiksminieki, kuri lielajā pārtraukumā metīs trīspunktnieku. Trāpījušie kvalificēsies 1.maijā Arēnā Rīga paredzētajam Lielajam finālam.

Finālisti sacentīsies metienos no centra līnijas vienā vai vairākās kārtās, līdz noskaidros vienu galvenās balvas ieguvēju, kurš brauks mājās ar jaunu automobili Ford C-Max.

Spēlē pārāki bija gandrīz vislabākajā sastāvā spēlējušie vefieši, kuri uzvarēja ar 97:76 un tabulā ar 12 uzvarām 20 spēlēs nostājās līdzās Valmierai un Liepājas lauvām. Rezultatīvākais bija Sandis Valters - 25 punkti (trīspunktnieki 7/9)