Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Svētdien LBL spēle LU - VEF Juniors: skaties un piedalies!

Svētdien LBL spēle LU - VEF Juniors:  skaties un piedalies!
Foto: Gunārs Timermanis (www.foto-video.lv)

 Svētdien, 6.martā, Olimpiskajā sporta centrā LBL čempionāta spēles Latvijas Universitāte – VEF Juniors (plkst.17.30) lielajā pārtraukumā tiks noskaidroti pirmie finālisti alus darītavas Baltika akcijā, kuras balva – automobilis Ford C-Max.

Katrs skatītājs, kurš būs iegādājies biļeti uz LBL spēli vismaz lata vērtībā varēs pieteikties tālmetienu konkursam. Starp visiem gribētājiem tiks izlozēti 20 veiksminieki, kuri lielajā pārtraukumā metīs trīspunktnieku. Trāpījušie kvalificēsies 1.maijā Arēnā Rīga paredzētajam Lielajam finālam. Finālisti sacentīsies metienos no centra līnijas vienā vai vairākās kārtās, līdz noskaidros vienu galvenās balvas ieguvēju, kurš brauks mājās ar jaunu automobili Ford C-Max.

Latvijas Universitāte ar bilanci 3-18 pagaidām ieņem pēdējo 8.vietu LBL tabulā. No sestās vietas, kas dos iespēju spēlēt play-off turnīrā, studentus šķir četras uzvaras. Komandu trenē Latvijas Basketbola savienības Treneru padomes vadītājs Mārtiņš Zībarts, tās līderis ir universālais talants Žanis Peiners, kurš pērn spēlēja VEF Rīga.

VEF Juniors ar bilanci 11-8 pagaidām ieņem piekto vietu tabulā. Klubs VEF Rīga LBL turnīram pieteicis visus labākos spēlētājus, ieskaitot ārzemniekus, un atlikušajās deviņās spēlēs cer uzlabot pozīciju tabulā, lai iegūtu izdevīgāku pozīciju play-off spēļu tīklā.

No 6.marta līdz 30.aprīlim iespēja mest trīspunktniekus būs visās LBL pamatturnīra un play-off spēlēs (ja vien tiks tirgotas biļetes).

     [+] [-]

, 2011-03-04 15:32, pirms 14 gadiem
oho

  -1 [+] [-]

, 2011-03-04 15:51, pirms 14 gadiem
Cik maksa biļete? Studentiem atlaides ir? Kur nopirkt? Tikai pie kasēm? VEF abonements nederēs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-04 22:46, pirms 14 gadiem
Arturs Onzuls rakstīja: Cik maksa biļete? Studentiem atlaides ir? Kur nopirkt? Tikai pie kasēm? VEF abonements nederēs?
Varu iepriecināt Tevi - studentiem ir atlaides (nezinu, vai visiem, bet LU noteikti) un biļete maksā 50 santīmus (nu tā bija iepriekšējās reizes). Tā ka gan jau varēsi atļauties aiziet!

     [+] [-]

, 2011-03-04 23:37, pirms 14 gadiem
noro rakstīja: Varu iepriecināt Tevi - studentiem ir atlaides (nezinu, vai visiem, bet LU noteikti) un biļete maksā 50 santīmus (nu tā bija iepriekšējās reizes). Tā ka gan jau varēsi atļauties aiziet!
Tad jau labi!