Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1032, Did:0, useCase: 3

“VEF Rīga” kapteinis Blūms piedalīsies pirmajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē

“VEF Rīga” kapteinis Blūms piedalīsies pirmajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē
Jānis Blūms
Foto: VEF Rīga

Basketbola kluba “VEF Rīga” kapteinis Jānis Blūms, saņemot atbalstu no līdzjutējiem un žurnālistiem, ir iebalsots VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēles pasaules zvaigžņu komandas sastāvā, kā arī piedalīsies trīs punktu metienu konkursā. Pasākums notiks Sočos 2017.gada 11.februārī.

Tas ir liels pagodinājums “VEF Rīga” spēlētājam kopā ar citu latvieti Jāni Timmu (“Zenit”) pārstāvēt Latviju vienā no kontinenta spēcīgākās līgas centrālajiem pasākumiem – Zvaigžņu spēlē, kas turklāt notiks pirmo reizi.

Atzīstot dalības starptautiskos turnīros nozīmi Latvijas basketbola attīstībā un ņemot vērā pienākumus, ko “VEF Rīga” tāpat kā ikvienam citam klubam uzliek dalība VTB Vienotajā līgā, kā arī notikumu attīstības secību, pateicamies visiem, kas ar savu balsojumu atbalstīja Jāņa Blūma dalību VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē, un aicinām atbalstīt citu “VEF Rīga” komandas spēlētāju iekļūšanu Olybet Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles sastāvā.

Tas ir Latvijas basketbola sasniegums pēdējos gados, ka šādos svarīgos pasākumos piedalās Latvijas spēlētaji. Latvijas basketbols ir audzis, mūsu spēlētāju un treneru dalība svarīgākajos pasākumos ir nozīmīga, un tas ir jāizmanto.

Jānis Blūms ir viens no VTB Vienotās līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem un vakar, 29.janvārī, spēlē pret Maskavas apgabala “Himki” ar 27 gūtajiem punktiem sasniedza karjeras rezultativitātes rekordu VTB Vienotajā līgā.

Cieņā,

Laila Spaliņa

“VEF Rīga” direktore

t: 29777087

e: laila@vefriga.com

VEF Rīga - VEF Rīga

twitter.com/vefriga

facebook.com/vefriga

instagram.com/vefriga

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 16:34, pirms 7 gadiem
Labi vēl, ka ne Krimā viesosies! Ja godīgi jāsaka, šo ziņu nesaprotu un pamazām VEF Rīga klubs mirst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja