Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1032, Did:0, useCase: 3

BBL: 12.sezonas kontūras

Baltijas Basketbola līgas valdes sēdē Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pārstāvji pārrunājuši turnīra norisi 2015./2016.gada sezonā. Paredzams, ka pamatā saglabāsies šosezon izmantotā sistēma – grupu turnīri sezonas pirmajā daļā un izslēgšanas spēles pavasarī. Komandas, kuras startē arī citos starptautiskajos turnīros, BBL cīņās varēs iesaistīties, sākot ar izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējie pieteikumi klubiem jāiesniedz līdz 15.jūnijam, oficiālie pieteikumi – līdz 15.jūlijam.

Katrai no trim Baltijas valstīm garantētas vismaz četras vietas. Iespējama arī citu valstu klubu līdzdalība.

Dalībnieku sastāvu apstiprinās BBL valde. 

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 13:05, pirms 9 gadiem
Un laikam BBL turpinās stagnēt, nekāda attīstības plāna laikam nav un nevajadzētu gaidīt

  +3 [+] [-]

, 2015-05-08 13:24, pirms 9 gadiem
Tas laiks kad Baltijas līga bija top komandu turnīrs ar leišu Eirolīgas klubiem, spēcīgām Latvijas komandām un divām konkurētspējīgām Igaunijas komandām ir aizgājis. Tomēr tā saucamajam otrajam ešelonam tas ir vajadzīgs turnīrs, lai spēlētāj gūtu starptautisko spēļu pieredzi un celtu vidējo spēles līmeni arī nacionālajos turnīros.

Cerams BBL vadība vairs pie spēlēšanas nelaidīs krievus, jo jau divas reizes uzkāpts uz tā paša grābekļa. Zviedrijas un Somijas komandu iesaiste man patīk. Savādāks basītis un spēcīgas komandas, tās labprāt redzētu BBL.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-08 14:24, pirms 9 gadiem
Eh, nekā jauna. Vai tiešām Baltijas lielie klubi arī nevarētu iesaistīties no Play-Off izspēlējot savā starpā un tikai 2 labākie iekļūst pusfinālā? Spēļu skaits nebūtu liels, bet tai pat laikā būtu interesanti gan pašiem, gan citiem klubiem pusfinālā tikties pret it kā varenajiem!

     [+] [-]

, 2015-05-08 17:36, pirms 9 gadiem
Vai arī Ukrainas klubi izrāda iniciatīvu par spēlēšanu BBL?

  +1 [+] [-]

, 2015-05-08 21:17, pirms 9 gadiem
Kamēr leiši būs BBL pie varas tikmēr nekas nemainīsies,pirmais ko vajag izdarīt vajag kopā ar igauņiem pārņemt varu,tad provēt iestāties ULEB,tikai tad vare'tu notikt kaut kādas pārmaiņas.Uzvarētājam ceļazīme uz Eirolīgu,finālistam ULEBCUP citu variantu neredzu lai varētu iesaistīties stiprākās komandas.Cik sapratu,ja pagāšgad leiši varēja dabūt savā čempī dabūt ceļazīmi uz Eirolīgu,tad tagad tādas iespējas nav,tā ka jāstrādā tajā virzienā.