Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1032, Did:0, useCase: 3

BBL: BK Valmiera piektdien izšķiroša cīņa Šauļos

 Tuvākajās dienās četras Latvijas komandas aizvadīs svarīgas spēles Baltijas Basketbola līgas TOP16 turnīrā. Gan BK Ventspils, gan Barons kvartāls var oficiāli nodrošināt tiesības spēlēt ceturtdaļfinālā,  BK Valmiera var spert krietnu soli pretim šim mērķim, bet BK Jelgava var likt pārskatīt rangu tabulu G grupā.

 

E grupa. BK Ventspils (3-1) piektdien plkst.19 savā laukumā spēlēs ar Panevēžas Lietkabelis (1-2). Uzvara Latvijas vicečempioniem garantēs vismaz otro vietu, turklāt nostiprinās arī Barons kvartāls (3-0) pozīcijas pirmajā divniekā. Tādā gadījumā paši rīdzinieki tiesības spēlēt ceturtdaļfinālā oficiāli varēs nodrošināt jau sestdien – ja Hanzas vidusskolas zālē pārspēs grupas pastarīšus Parnu (0-4).

F grupa. BK Valmiera (2-1) liktenis BBL turnīrā lielā mērā izšķirsies piektdien Šauļos (spēles sākums plkst.18, tiešraide portālā sporto.lt). Vēl viena uzvara pār BC Šiauliai (1-2) krietni nostiprinās valmieriešu izredzes ieņemt vismaz otro vietu. Minimālā programma – zaudējums ar ne vairāk kā četru punktu starpību, lai paturētu virsroku divu spēļu summā. Pēdējie mači BK Valmiera būs sarežģīti – Viļņā ar Sakalai (0-3) un savā laukumā ar līderiem TU/Rock (3-0). Šauļu komanda vēl savā laukumā uzņems Tartu basketbolistus un dosies izbraukumā uz Viļņu.

G grupa. BK Jelgava (2-2) basketbolisti divas reizes uzvarējuši pastarīšus no Palangas. Otrdien savā laukumā jāuzņem Kalev/Cramo (3-0). Ja izdosies paveikt brīnumu un uzvarēt (pirmajā mačā Tallinā bija 65:105), atdzīvosies jelgavnieku izredzes pakāpties uz otro vietu..

H grupa. Rakveres Tarvas (3-0) – arī Jurim Umbraško un Mārim Ļaksam – svarīgs izbraukums uz Lietuvu. Piektdien spēle Utenā ar Juventus (arī 3-0), sestdien Pasvālē ar Pieno Žvaigzdes (2-2).

Ceturtdaļfināls sērijās savā starpā cīnīsies E un F, kā arī G un H grupu vienības (uzvarētājus noskaidros divu spēļu summā).

  +1 [+] [-]

, 2013-02-08 11:48, pirms 11 gadiem
Vispār interesanti palasīt, kas darās Baltijas basketbolā, bez 2 galveno klubu līdzdalības.
Izrādās, kļūdijos, prognozējot, kad tālāk izies tikai BKV, par 90% jau Barons ir nākamajā kārtā, tas priecē. VAL uzdevums ir diezgan nereāls, pret Šauļiem, ja zinam, cik liela starpība ir spēlēm mājās un izbraukumā ! Bet nu kas zina, varianti ir ! Jelgavniekiem gan pašvaki, bet nu jānospēlē godam, pastipri pretinieki tika.
Un izskatās, ka te dažu labu krokšu slavētie "piena puikas" zvaigznes pat netiks ara no grupas
Ar VAL-SIA spēli gaidam hokeju !!!!