Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:987, Did:0, useCase: 3

Artūrs Štālbergs: Pierādījām, ka esam cīnītāji nevis čīkstētāji

Artūrs Štālbergs: Pierādījām, ka esam cīnītāji nevis čīkstētāji
Ingus Jakovičs: Latvijas U20 izlases sastāvā 15 punktu pret Ķīnas studentu izlasi.
Foto: FIBA Europe

Latvijas U20 vīriešu izlase Ķīnā notiekošā pārbaudes turnīra seriāla otro daļu sākusi ar zaudējumu Ķīnas studentu izlasei – 68:78 (21:22, 28:37, 47:50). Ceturtdien latviešu pretinieki būs ASV basketbolisti, piektdien – Kanādas studentu izlase. Latvijas komanda gatavojas Eiropas U20 čempionātam, kas no 9. līdz 21.jūlijam notiks Tallinā.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Artūrs Štālbergs:

„Pēc smagā zaudējuma Kanādas komandai šodien parādījām, ka neesam nekādi čīkstētāji. Parādījās gan spēles zīmējums, gan komandas gars. Pirmajā puslaikā ilgi cīņa ritēja punkts punktā, tiesa, galotnē palaidām mājiniekus priekšā. Otrajā puslaikā panācām lūzumu un izrāvāmies piecus punktus priekšā. Līdz pat izskaņai saglabājās cerības uzvarēt.

Pēdējās minūtēs pietrūka komandas līdera Kaspara Vecvagara, kurš pašā mača sākumā saņēma stipru sitienu pa zodu. Ir aizdomas uz vieglu smadzeņu satricinājumu.

Pirmajās 12 minūtēs saņēmām trīs nesportiskās piezīmes, tai skaitā divas – Edgars Štelmahers, kurš pēc labi nospēlētajām pirmajām minūtēm bija spiests nosēsties malā. Bija domāts, ka Ingus Jakovičs šodien nespēlēs, taču biju spiests sūtīt viņu pārģērbties. Patīkami, ka Ingus ļoti labi iekļāvās spēlē.

Šodien bija kustīgāks uzbrukums un uzvarējām cīņā pie groziem. Viens no uzdevumiem bija neļaut sāncenšiem mūs nospiest ar fizisko spēku un nekaunību. Tas tika izpildīts. Tiesa, saņēmām par desmit piezīmēm vairāk, nekā pretinieki.

Ceturtdien spēlēsim ar amerikāņiem, kuri šodien Kanādas studentu izlasei zaudēja ar 60:86.”

Latvijas komandā spēlēja un punktus guva: Kaspars Vecvagars 5, Edgars Štelmahers 6, Roberts Krūmiņš 2, Pēteris Rēķis 9, Andrejs Gražulis 8; Iļja Gromovs 1, Toms Leimanis 5, Rihards Pāže, Elvis Endzels 2, Artūrs Lūsis 4,  Roberts Krastiņš 5, Rihards Ginters 3, Ingus Jakovičs  15, Klāvs Strazdiņš 3.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 19:14, pirms 11 gadiem
tomasmuller rakstīja: Bet jūs jau zaudējāt.
Nīkuļi.
Vienmēr jau nevar uzvarēt, tās ir pārbaudes spēles.
Atkal kāds 'latvietī' iekāpis un gānās!

  +7 [+] [-]

, 2013-06-12 19:19, pirms 11 gadiem
Vot tā ir attieksme - Spēli sākt tribīnēs kā skatītājam un spēli beigt kā komandas rezultatīvākajam spēlētājam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-06-12 20:17, pirms 11 gadiem
Šodien biju tajā spēlē un skatījos viņu no malas. To, kā mūsu caļi nospēlēja pārpildītā zālē pret Ķinas veču otro izlasi , kuru tiesneši visu laiku vilka, cepure nost viņu priekšā, zālē ap 7 tūkstošiem skatītāju ārdās. Biju lepns , ka esmu Latvietis. Pirmo reizi rakstu komentārus, bet nu izlasot Nīkuļi... ne tikai skumji... Pretī spēlēja spēlētāji ar 2.20cm utt. Zaudēja 10 punktus 2 Ķinas veču izlasei Ķīnā, nevis jauniešiem. Sen nebiju redzējis, tādu pašatdevi un komandas garu, sitās līdz pēdējai minūtei. Kad letiņi sāks savus atbalstī , nevis skaust un pelt, tad arī būs uzvaras. Veiksmi U-20 turpmāk un visām pārējām LV izlasēm. Lai, kāds neiedomājās, ka treneri raksta. Basketbola aģents Raivis Ušackis

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 20:29, pirms 11 gadiem
Jakovičs ir balleris, ka es tev saku!!
par negat komentiem: neiespringsti uz vientiešiem ar problēmām dzīvē!
A.G rakstīja: Kad letiņi sāks savus atbalstī , nevis skaust un pelt, tad arī būs uzvaras. Veiksmi U-20 turpmāk un visām pārējām LV izlasēm. Lai, kāds neiedomājās, ka treneri raksta. Basketbola aģents Raivis Ušackis

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 20:36, pirms 11 gadiem
rēķiniet, ka 2 potenciālie šīs komandas līderi nāks vēl klāt! Uz Tallinu!

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 21:12, pirms 11 gadiem
A.G rakstīja: Šodien biju tajā spēlē un skatījos viņu no malas. To, kā mūsu caļi nospēlēja pārpildītā zālē pret Ķinas veču otro izlasi , kuru tiesneši visu laiku vilka, cepure nost viņu priekšā, zālē ap 7 tūkstošiem skatītāju ārdās. Biju lepns , ka esmu Latvietis. Pirmo reizi rakstu komentārus, bet nu izlasot Nīkuļi... ne tikai skumji... Pretī spēlēja spēlētāji ar 2.20cm utt. Zaudēja 10 punktus 2 Ķinas veču izlasei Ķīnā, nevis jauniešiem. Sen nebiju redzējis, tādu pašatdevi un komandas garu, sitās līdz pēdējai minūtei. Kad letiņi sāks savus atbalstī , nevis skaust un pelt, tad arī būs uzvaras. Veiksmi U-20 turpmāk un visām pārējām LV izlasēm. Lai, kāds neiedomājās, ka treneri raksta. Basketbola aģents Raivis Ušackis
biežāk tādus reportierus no tālienes!

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 23:26, pirms 11 gadiem
nu ja Ķīna zaudētu tad normāli dabūtu iekšā no sistēmas