Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:990, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlase: nosaukts sastāvs pārbaudes spēlēm Polijā

U20 sieviešu izlase: nosaukts sastāvs pārbaudes spēlēm Polijā
Ilze Jākobsone un U20 izlase: pēdējās pārbaudes spēles Polijā.
Foto: www.basket.lv

Latvijas U20 sieviešu izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs nosaucis 12 basketbolistes, kuras Jāņu dienā dosies uz divām pārbaudes spēlēm ar Polijas U23 izlasi. Pēc īsās turnejas visas 15 ierindā palikušās kandidātes turpinās gatavoties Eiropas U20 čempionāta B līgas turnīram, kas Bulgārijas pilsētā Albenā sāksies 4.jūlijā. 

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs:

„Uz Poliju dodas Asnāte Fomina, Kate Krēsliņa, Sabīne Dukāte, Ilze Jākobsone, Ance Aizsila, Liene Stalidzāne, Renāte Reine, Katrīna Epnere, Paula Langina, Guna Lagzdiņa, Paula Tomsone un Vineta Bīriņa. 

Katei Aizsilai ir savainots ceļgals, Krista Brīdiņa un Daiga Kuzmane paliek mājās sportisku apsvērumu dēļ. Pēc atgriešanās dažas dienas vēl trenēsimies kopā. Sastāvu Eiropas čempionātam nosaukšu 29.jūnijā.

Treniņi bijuši smagi, bet pēdējās dienās slodze samazināta un savstarpējās spēlēs jau parādās precizitāte metienos. Taču īstā pārbaude būs Polijā 25. un 26.jūnijā. Spēlēsim ar pilnu atdevi. Jābūt kvalitātei, arī rezultāts nebūs vienaldzīgs. Jāņem vērā, ka polietes būs dažus gadus vecākas, taču tas nebūs attaisnojums, lai kaut ko nedarītu pareizi vai necīnītos.

Latvijas U20 izlases sastāvs, statistika un spēļu grafiks: Sieviešu U20 izlase