Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:990, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlasi eksaminēs Turcijas basketbolistes

U20 sieviešu izlasi eksaminēs Turcijas basketbolistes
Foto: Romualds Vambuts.

Latvijas U20 sieviešu izlase Kandavā otrdien un trešdien plkst.18, kā arī ceturtdien plkst.11 trijās pārbaudes spēles sacentīsies ar Turcijas U20 komandu.

Latvijas U20 izlases galvenā trenere Daiga Jansone uzsver, ka pēc divos zaudējumiem pārbaudes mačos ar Krievijas U20 komandu treniņos īpaši strādāts pie fiziskās kondīcijas uzlabošanas.

"Meitenes pašas saprot, ka pret Krieviju pietrūka spēka un ātruma, tāpēc tagad neviena nav īpašu jāskubina. Vienlaikus cenšamies noķert divus zaķus - gan uzlabot kondīciju, gan slīpēt komandas darbību aizsardzībā. Pret turcietēm pārbaudīsim, kā tā strādā," uzsver trenere.

Kandavā trenējas 13 basketbolistes, un visas ir gatavs spēlēt (sastāvu skat.sadaļ`Spēlētājas). Trešdienas vakarā U20 izlasei pievienosies Kristīne Vītola, kura nav iekļauta valstsvienības sastāvā un nebrauks uz Eiropas čempionātu Polijā. Pēc šī turnīra U20 komanda cer uz Sabīnes Niedolas pievienošanos, jūlija sākumā Latvijā atgriezīsies Linda Rubene. Savukārt Ilze Teilāne patlaban kārto mācību lietas.  

Ar šā vecuma Turcijas basketbolistēm bijusi darīšana gan U16 čempionātā pirms četriem gadiem Valmierā (85:75), gan U18 čempionātā pirms diviem gadiem Zviedrijā (88:50). 

Turpinot gatavošanos Eiropas U20 čempionātam Latvijas komanda nākamnedēļ dosies uz trim pārbaudes spēlēm Serbijā. Eiropas čempionāts notiks no 7. līdz 17.jūlijam Serbijas pilsētā Novi Sadā, Latvijas komanda grupas turnīrā cīnīsies ar Spānijas, Slovākijas un Lielbritānijas izlasēm.

Seko un uzzini pirmais:

     [+] [-]

, 2011-06-14 14:19, pirms 13 gadiem
Šitām jāsadod kārtīgi pa biksēm, lai parādās pārliecība par savu varēšanu! Aiziet, meitenes!