Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:990, Did:0, useCase: 3

U20 sieviešu izlase: uz Kandavu bez Rubenes un Teilānes

U20 sieviešu izlase: uz Kandavu bez Rubenes un Teilānes
Linda Pagrode
Foto: fibaeurope.com

 Latvijas U20 sieviešu izlasei pirmdien sāksies otrais darba cēliens, gatavojoties Eiropas čempionātam.

 

No 15 spēlētājām, kuras trenējās Rīgā un piedalījās pārbaudes mačos ar Krievijas U20 komandu, uz Kandavu dosies 13 spēlētājas.

„Lindai Rubenei jāatgriežas ASV, kur viņas augstskolas komandai paredzēti nopietni treniņi. Ja viss būs kārtībā, pēc trim nedēļām viņa atgriezīsies Latvijā un mums pievienosies īsi pirms Eiropas čempionāta sākuma. Uz Kandavu nedosies arī Ilze Teilāne, kura saņēmusi labus piedāvājumus mācībām, un vajadzīgs laiks, lai sakārtotu dokumentus. Ja vajadzēs, viņa izlasei pievienosies vēlāk,” situāciju komentē galvenā trenere Daiga Jansone.

Vēl divas U20 izlases kandidātes – Sabīne Niedola un Kristīne Vītola – valstsvienības sastāvā turpina gatavoties Eiropas čempionāta finālturnīram.

Uz divu nedēļu nometni Kandavā dosies Arta Kublačova, Kristīne Brance, Asnāte Fomina, Linda Pagrode, Anna Sonka, Anete Kiršteine, Ieva Eida, Dita Rozenberga, Madara Gulbe, Elīna Piteniece, Ilze Gotfrīda, Līga Šurkusa un Guna Lagzdiņa.

14,., 15. un 16.jūnijā paredzētas trīs pārbaudes spēles ar Turcijas U20 komandu.

Seko un uzzini pirmais:

Eiropas U20 sieviešu čempionāts Serbijā sāksies 7.jūlijā, Latvijas komanda grupā spēlēs ar Spānijas, Slovākijas un Lielbritānijas izlasēm.