Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:990, Did:0, useCase: 3

Aivars Vīnbergs: Jāizcīna vēl trīs uzvaras

Aivars Vīnbergs: Jāizcīna vēl trīs uzvaras
Asnāte Fomina: 11 uzvaras un 6 rezultatīvas piespēles Latvijas U20 izlases uzvarētajā mačā ar Rumānijas komandu.
Foto: fibaeuroe.com

Latvijas U20 sieviešu izlase Eiropas čempionāta B līgas turnīrā Bulgārijas pilsētā Albenā izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, pārspējot Rumānijas U20 komandu – 93:55 (24:12, 51:28, 79:41). Latvijas komandas nākamās pretinieces: Portugāle (12.), Maķedonija (13.) un Bulgārija (14.jūlijā).  Deviņas komandas izspēlēs apļa turnīru, trīs labākās iegūs tiesības 2014.gada vasarā spēlēt A līgā. Latvijas komanda ar 3 uzvarām 5 spēlēs ieņem piekto vietu un joprojām reāli pretendē uz vietu labāko trijniekā.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Aivars Vīnbergs:

„Rumānijas komanda neizceļas ar ļoti organizētu spēli. Izmantojot presingu pa puslaukumu sagādājām pretiniecēm nopietnas problēmas. Labi spēlējot aizsardzībā atraisījās arī uzbrukums un lielas intrigas spēlē šodien nebija.

Priecē rezultativitāte, kā arī fakts, ka 93 punkti sakrāti visas komandas spēkiem. Piecas spēlētājas sametušas vairāk par 10 punktiem, vēl divas – pa deviņiem. Tas ir labs potenciāls, kas, ceru, apgrūtinās dzīvi mūsu nākamajām pretiniecēm. Gan veidojot spēles plānu, gan laukumā.

Šodien Maķedonijas izlases  uzvara pār Bulgāriju nāca kā pārsteigums. Neteikšu, ka nepatīkams. Bulgārijas izlase ir mājiniece, mums jāspēlē pēdējā kārtā un būtu labi, ja līdz tam bulgārietes jau būt palikušas bez izredzēm uz vietu labāko trijniekā.

Taču nenodarbosimies ar fantāzijām. Jāspēlē un jāuzvar trijās atlikušajās spēlēs. Paši sevi iedzinām stūrī un pašiem jātiek no tā ārā.

Ceturtdien ir pēdējā brīvdiena. Atpūtīsimies, apārstēsim savainojumus un gatavosimies piektdien paredzētajai spēlei ar Portugāles izlasi. Tā ir ātra, skrienoša, atraktīva komanda. Vajadzēs pretinieces nobremzēt.”

Situācija tabulā pirms pēdējām trim spēļu dienām: Čehija 5-1, Beļģija 5-0, Portugāle 4-1, Bulgārija 3-3, Latvija 3-2, Maķedonija 3-2, Izraēla 1-5, Rumānija 0-5, Lielbritānija 0-5.

Atlikušās spēles starp pirmā sešnieka komandām.

Piektdien: Latvija – Portugāle, Čehija – Maķedonija;

Sestdien: Latvija – Maķedonija, Bulgārija – Čehija, Portugāle – Beļģija.

Svētdien: Latvija – Bulgārija, Beļģija – Maķedonija.

Latvijas komandas statistika un tabula: basket.lv/jaunatnes_izlases/sieviesu_u20_izlase/show-nt-tournament/?nt_league_id=1363&nt_season_id=9243

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 23:04, pirms 11 gadiem
Zem bildes tekstiņš tāds dīvains Protams, katram var netīšām gadīties kāda kļūda

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 23:05, pirms 11 gadiem
Cerams, ka mūsējās izcīnīs šīs trīs uzvaras un ka Beļģija un Čehija arī mūs nepievils un neatdāvinās kādai no mūsu tiešajām pretiniecēm uzvaru...