Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:992, Did:0, useCase: 3

U16 meiteņu izlase: otrā uzvara pār Polijas kadetēm

U16 meiteņu izlase: otrā uzvara pār Polijas kadetēm
Kristiāna Rikveile: 15 punktu un Latvijas U16 izlases uzvara pārbaudes spēlē ar Polijas kadetēm.
Foto: basket.lv

Latvijas U16 meiteņu izlase Polijas pilsētā Gižicko otrajā pārbaudes spēlē pārspēja Polijas kadetes – 65:59 (9:17, 25:30, 41:50). Pirmdien komandas tiksies vēlreiz. Latvijas kadetu izlase gatavojas Eiropas U16 čempionātam, kas 1.augustā sāksies Bulgārijā.

Latvijas U16 izlases galvenais treneris Ainārs Čukste:

„Pirmajā ceturtdaļā zaudējām jau ceturtajā spēlē pēc kārtas, bet nedomāju, ka tā ir likumsakarība. Katru reizi bijis mazliet savādāks sižets un savi iemesli.

Šoreiz polietes bija ļoti motivētas un enerģiskas. Savukārt mūsu uzbrukums sākumā bija pārāk stresains, meitenes netrāpīja no labām pozīcijām. Trešās ceturtdaļas sākumā polietes panāca iespaidīgu pārsvaru (30:46). Tomēr ar presinga un zonas aizsardzības palīdzību izdevās panākt lūzumu. Pamazām sadeldējām punktu starpību un beigās galotnē nospēlējām aukstasinīgāk un precīzāk.

Šodien spēlējām ar iespējami labāko sastāvu un savu ieguldījumu deva gan garās spēlētājas – māsas Strautmanes un Anna Dreimane, gan ārējā līnija. Pirmo spēli pēc savainojuma izārstēšanas aizvadīja Amanda Betlere un, kaut arī punktus neguva, darbojās pietiekami labi.

Rīt komandai būs jau piektā spēle pēc kārtas, tomēr katrai spēlētājai atsevišķi tik liela slodze neiznāca. Rīt noteikti nespēlēs Kristiāna Rikveile un Digna Strautmane, bet vairāk laika tiks tālākajām rezervistēm.”  

Latvijas U16 izlases sastāvā spēlēja un punktus guva: Kristiāna Rikveile 15, Amanda Betlere, Laura Grabe 2, Paula Strautmane 9, Digna Strautmane 10; Zane Ozoliņa 10, Anna Dreimane 8, Sindija Kudule 7, Annija Einere 1, Marta Jančevska, Estere Zeltiņa un Tatjana Savicka.

basket.lv/jaunatnes_izlases/sieviesu_u16_izlase/show-nt-team

     [+] [-]

, 2013-07-07 21:56, pirms 11 gadiem
Kļūdu virsrakstā izlabojiet