Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2315, Did:0, useCase: 3

„Jaunās sieviešu basketbola līgas” 5.čempionāts sākas šodien, 12.oktobrī ar spēlēm Jūrmalā un Valmierā.

„Jaunās  sieviešu basketbola līgas”  5.čempionāts sākas šodien, 12.oktobrī ar spēlēm Jūrmalā un Valmierā.
Daugavpils Universitāte JSBL 5.čempionātā

Līgas debitante Jūrmalas komanda plkst.11:30, sākumskolā „Taurenītis” uzņems pagājušās sezonas čempiones RSU komandu, savukārt „ Daugavpils Universitāte” dosies izbraukumā pie SK Valmiera un aizvadīs spēli Valmieras 5.vidusskolā, plkst. 16:00.

Tā kā šosezon komandā nepēlēs pagājušā čempionāta līderes Laura Audere un Signe Langenfelde, RSU nāksies krietni pacīnīties, lai nosargātu čempionu titulu. Jūrmala būs respektējams pretinieks ikvienai komandai, jo laukumā dosies tās trenere Ieva Tāre kopā ar savām audzēknēm un pieredzējušajām komandas biedrenēm.
„Daugavpils Universitāte” sastāvu šosezon papildinājusi ar virkni jaunām spelētājām, un kopā ar komandas līderēm Olgu Lakomko, Santu Baltaci un Tatjanu Savicku noteikti vēlēsies revanšēties par iekļūšanu spēcīgāko komandu sešiniekā otrā apļa spēlēs. Valmiera šosezon spēlēs līdzīgā sastāvā, un tā vienmēr bijusi spēcīgs pretnedents un vietu Final4 sezonas noslēgumā.

JSBL 5.čempionāts tiks aizvadīts, 1.aplī komandām aizvadot vienu spēli ar katru komandu. Mājas spēļu priekšrocības tika izlozētas treneru sapulcē 18.septembrī. Pēc pirmā apļa rezultātiem komandas sarindosies divās grupās: 1.-6. un 7.-14.vieta, un katra komanda aizvadīs otro apli, izspēlējot vienu spēli ar savas grupas komandu. Play-off piedalīsies 8 komandas: pirmais sešinieks un B apakšgrupas 1. un 2. vieta (spēlējot 1.-8.v; 2.-7.v; 3.-6.v.; 4.-5v.). Final 4 paredzēts aprīļa beigās Rīgā.

JSBL 5.čempionātā piedalās 14 komandas: Jūrmala, Saldus, 30+, BJBS Rīga/TTP2, BK Jelgava, BJBS Rīga/Jugla, SK Valmiera, Daugavpils Universitāte, Ogre, LSPA, Polārā Zvaigzne, BK Ventspils, Avantis, RSU.