Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2315, Did:0, useCase: 3

"Jaunās sieviešu basketbola līgas" Nedēļas apskats: 1.-6.janvāris

"Jaunās sieviešu basketbola līgas" Nedēļas apskats: 1.-6.janvāris
Daugavpils Universitāte

Šonedēļ spēles notiks: 09.01. Ķekava/TTP vs BK Jelgava/ BJSS un 11.01. LSPA vs BJBS Rīga/Jugla.

05.01.2013.Pirmajā šīs sezonas spēlē spēkiem mērojās Rīga/TTP-1 un DU komandas. DU komanda jau sevi ir pierādījušas kā spēcīgu komandu, kas spēj cīnīties un uzvarēt jebkuru pretinieku un arī šī spēle nebija izņēmums. Jau no spēles sākuma DU komanda atradās vadībā un neļāva pietuvoties pretinieču komandai, kas ļautu tai samazināt DU pārsvaru. Likumsakarīgs spēles iznākums, kur uzvaru svin DU ar rezultātu 91:40.
Rezultatīvākās Rīga/TTP-1 komandā: Zane Ozoliņa (14 punkti) un Anda Kuzmina (10 punkti).
Rezultatīvākās DU komandā: Santa Baltace (28 punkti) un Olga Lakomko (21 punkts).

06.01.2013.Ļoti interesantu un aizraujošu spēli sagādāja skatītājiem, jāsaka jau – kā vienmēr, DU un Juglas komandas, kas tikās svētdien savstarpējā spēlē Juglas zālē.
Tas, ka uzvarēt gribēs abas komandas un ir spēkiem ļoti līdzvērtīgas, bija skaidrs jau spēles sākumā. Uz maiņām ceturtdaļas vinnēja kā viena, tā otra komanda, noturot ļoti līdzīgu rezultātu līdz pat spēles beigām. Trīs minūtes pirms spēlēm rezultātu līdz minimumam samazina precīzs Olgas Lakomko trīspunktu metiens un nu jau tikai +1 Juglai. Šis pārsvars gan nenoturējās ilgi, jo Gunta Melnace gūst kārtējos 2 punktus no groža apakšas. Spēles gaitu DU komandai vairs ievērojami mainīt neizdevās un Juglas komandai uzvara ar 66:62.
Rezultatīvākās Juglas komandā: Gunta-Kristiāna Melnace (25 punkti) un Ance Seikstule (20 punkti).
Rezultatīvākās DU komandā: Olga Lakomko un Santa Baltace – abām pa 18 punktiem.