Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Mārupei" neizdodas iekļūt ceturtdaļfinālā turnīrā Ķīnā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Mārupei" neizdodas iekļūt ceturtdaļfinālā turnīrā Ķīnā
"Mārupes" 3x3 basketbolisti

Pasaules tūres "Challenger" turnīru 3x3 basketbolā noslēguši "Mārupes" basketbolisti, grupas otrajā spēlē zaudējot Ķīnas komandai "Wuxi"

• Pēc ilgāka pārtraukuma Pasaules tūres apritē atgriezās komanda "Mārupe", ko pārstāv Markuss Mamajs, Kristers Pauls Maura, Dāvis Skreivers un Mārtiņš Evarts Zviedris. Pirmajā spēlē latviešiem pretī stājās Lietuvas vadošā komanda "Raudondvaris" ar pāris Parīzes olimpiskajiem bronzas medaļniekiem sastāvā, kuriem "Mārupe" zaudēja vien spēles galotnē ar 19:21.

• Cīņā par vietu ceturtdaļfinālā "Mārupe" tikās ar Ķīnas komandu "Wuxi". Šajā nedēļā tika ziņots, ka šo komandu šosezon pārstāvēs bijušā NBA zvaigzne Demarkuss Kazinss, bet šajā turnīrā viņš nespēlē. "Wuxi" zaudēja lietuviešiem ar 15:21.

• Spēli labāk sāka latvieši, kad Skreivers un Maura trāpīja no distances un panāca 5:2. “Wuxi” pamazām atspēlējās, līdz spēja arī pārņemt vadību. Skreivers pārtrauca ieilgušo tukšo periodu ar sekmīgu metienu groza apakšā.

• Spēles vidū rezultāts bija neizšķirts 9:9, komandas apmainījās ar sekmīgiem metieniem no distances, bet tad Ķīnas komanda veica izrāvienu, panākot 15:11. Ar Mauras precīziem soda metieniem bija par maz, lai atspēlētos, kā rezultātā “Mārupe” zaudēja spēlē ar 16:21 un noslēdza dalību turnīrā.

Sjunanas "Challenger" turnīrs, A grupa

"Mārupe" - "Wuxi" (CHN) 16:21

"Mārupe": Maura 7, Skreivers 5, Mamajs 2, Zviedris 2
"Wuxi": Kelijs 10, Čens 8, Hans 2, Borovičaņins 1