Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Ausēja un Strēlnieka atgriešanās nepalīdz "Riga" iekļūt ceturtdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Ausēja un Strēlnieka atgriešanās nepalīdz "Riga" iekļūt ceturtdaļfinālā
"Riga" 3x3 komanda. Foto: FIBA

Francijas pilsētā Bordo sācies FIBA 3x3 Pasaules tūres "Challenger" turnīrs. Tajā vienu uzvaru divās spēlēs izcīnījusi "Riga" vienība, kas pirmo reizi šosezon ir pārstāvēta vien no latviešu basketbolistiem. Ar uzvaru nepietika, lai Latvijas vadošā komanda iekļūtu ceturtdaļfinālā.

• "Riga" uz Bordo devās pilnā latviešu komplektācijā. Agnim Čavaram un Edgaram Krūmiņam pievienojās Artūrs Strēlnieks un Artūrs Ausējs, aizstājot Miroslavu Pašajliču un Sjiņgruju Vu, kuri spēlēja "Riga" sastāvā visos iepriekšējos turnīros.

Turnīru "Riga" sāka ar spēli pret kvalifikācijas grupā uzvarējušo Ķīnas komandu "Hangzhou", kuru gan pārstāv četri Serbijas basketbolisti. Realizējot četrus tālmetienus, Ausējs guva 12 punktus un palīdzēja izraut "Riga" uzvaru ar 21:19.

• Ausējs spēli sāka ar realizētu uzbrukumu, bet vēlāk ar tālmetienu izvirzīja savu komandu vadībā ar 4:2. Tuvojoties spēles laika vidum, Latvijas komandas pārsvars pieauga līdz četriem punktiem (9:5), bet trīs ar pusi minūšu laikā serbi to atspēlēja (12:12). Pēdējās divās minūtēs Ausējs realizēja trīs tālmetienus, ar pēdējo no tiem 18 sekundes pirms spēles laika beigām izvirzot "Riga" minimālā vadībā. Serbi savu uzbrukumu izniekoja, bet Ausējs lika punktu spēlei ar sekmīgu soda metienu.

Otrajā spēlē pretī stājās Francijas komanda "Paris", kam tā bija pirmā spēle. Visu spēli mēģinot atspēlēties, "Riga" uzdevumu tā arī nepaveica, zaudējot Francijas komandai ar 16:22. Visi četri Latvijas basketbolisti guva pa četriem punktiem.

• Spēles pirmajās divās minūtēs "Riga" nonāca iedzinējos ar 1:4. Turpinājumā cīņas gaita izlīdzinājās, bet ar atspēlēšanos latviešiem nevedās. Vēl pēc divām spēlētām minūtēm rezultāts uz tablo bija 6:10. Spēles otro pusi "Riga" sāka pat ar sešu punktu deficītu, bet nedomāja padoties. Latvijas komanda sadeldēja deficītu uz pusi, atgriežoties cīņā. Nākamās divas minūtes bija izšķirošas, "Paris" nonākot gūta punkta attālumā no uzvaras (20:13). Latvieši trīs punktus atspēlēja, bet "Paris" ar tālmetienu lika punktu spēlei.

• "Riga" atlika gaidīt "Paris" un "Hangzhou" spēles iznākumu, lai noskaidrotu savu vietu grupā un cerētu uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Francijas un Ķīnas komandas aizvadīja azartisku un rezultatīvu spēli, uzvaru izcīnot "Hangzhou" ar 21:19. Līdz ar to visām komandām bija pa vienai uzvarai. Pirmo vietu grupā ar 41 gūtu punktu ieņēma "Paris", otro ar 40 punktiem "Hangzhou", bet "Riga" ar 37 palika trešā un netika ceturtdaļfinālā.

• Pēc nedēļas "Riga" šīs sezonas ierastajā sastāvā spēlēs Edmontonas "Masters" turnīrā.

     [+] [-]

, 2023-07-21 23:05, pirms 11 mēnešiem
Varbūt var normālā veidā raksta beigās norādīt rezultātu ar mūsu komandas punktu guvējiem?

     [+] [-]

, 2023-07-21 23:26, pirms 11 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Varbūt var normālā veidā raksta beigās norādīt rezultātu ar mūsu komandas punktu guvējiem?
Nu tieši tā,ka klasiski raksta, ,,ričuks" ir izdomāts,neizdomajam ko jaunu.

     [+] [-]

, 2023-07-22 00:50, pirms 11 mēnešiem
Tiesneši Riga un Paris mačā bija tizleņi un idioti. Viņi vairākus Paris foulus, nostaigātus, autus un nenotīrītas bumbas nefiksēja, bet Riga spēlētājiem par visu deva foulus un atņēma bumbu. 3*3 tiesneši vispār ir klauni un tizleņi.

     [+] [-]

, 2023-07-22 00:52, pirms 11 mēnešiem
to jau mēs lasījām vakar, jānomaina plate