Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 izlasei zaudējums Spānijai neliedz vietu ceturtdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latvijas 3x3 izlasei zaudējums Spānijai neliedz vietu ceturtdaļfinālā
Latvijas 3x3 izlase. Foto: FIBA

Ceturto spēli Bordo notiekošajā FIBA Pasaules sērijas turnīrā noslēgušas Latvijas 3x3 basketbolistes. Latvietes pēc trim uzvarām pār Turcijas, Austrijas un ASV izlasēm cīņā par pirmo vietu D grupā piekāpās Spānijai ar 11:21. Tas gan neliedza iekļūt ceturtdaļfinālā.

• Latvijas 3x3 basketbolistes, Aleksa Gulbe, Ketija Vihmane, Marta Miščenko un Luīze Šepte, pēc neveiksmīgā turnīra Prištinā, kurā tika zaudēts kvalifikācijas abās spēlēs Turcijai un Ukrainai, Bordo spēja uzlabot sniegumu un kvalifikācijā revanšēties Turcijai (19:17) un pārspēt Austrijas basketbolistes (15:12). Pamatturnīra ievadā latvietes pārsteidza un spēja pieveikt Prištinā pirmo vietu izcīnījušo ASV izlasi ar 12:11, sperot soli pretī ceturtdaļfināla virzienā.

• Pirms spēles pret Spānijas izlasi bija skaidrs, ka Latvijas izlase iekļuvusi ceturtdaļfinālā, jo Spānijas basketbolistes arī uzvarēja ASV izlasi (18:17). Latvijas un Spānijas duelī atlika noskaidrot pirmās vietas ieguvēju D grupā, par kuru kļuva spānietes, kas pieveica Latvijas izlasi ar 21:11. Vihmane bija rezultatīvākā ar pieciem punktiem, Šepte guva trīs, Gulbe divus, bet Miščenko vienu punktu.

• Spēles pirmajās divās minūtēs katra komanda guva pa diviem punktiem, bet tad spānietes realizēja divus tālmetienus, izvirzoties vadībā ar 6:2. Spānijas basketbolistes labi cīnījās par atlēkušajām bumbām, tiekot pie otrajām iespējām. Vihmane ar precīzu tālmetienu apturēja pretinieču sešu punktu izrāvienu, bet tas neiesāka atspēlēšanos.

• Spēles laika vidū Vihmane realizēja vēl vienu tālmetienu, bet tas tikai atspēlēja iepriekš vēl divus zaudētos punktus (6:10). Pusotrā minūtē rezultāta starpība sasniedza astoņus punktus, samazinot Latvijas izlases izredzes. Pēc pārtraukuma latvietes vairāk cīnījās, lai gūtu vismaz 10 punktus spēlē. To paveica Gulbe, bet Spānijas izlase noslēdza spēli pirms laika beigām ar 21 gūtu punktu.

• Ceturtdaļfinālā Latvijas basketbolistes sacentīsies ar Vācijas komandu "Dusseldorf ZOOS", ko pārstāv viena Vācijas un trīs Japānas basketbolistes. Spēle paredzēta ceturtdien, plkst. 19:15 un to būs iespēja vērot FIBA 3x3 YouTube kanālā.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 23:14, pirms 10 mēnešiem
Ceturtā spēle mūsējām šodien, stipri bija manāms sagurums. Tagad kārtīgi izgulēties un atjaunoties, rīt 1/4F diezgan vēlu vakarā.

     [+] [-]

, 2023-07-19 23:35, pirms 10 mēnešiem
Zaudējām šo spēli dēļ tiesnešu debīlisma un tizluma. Ļoti daudz Spānijas nostaigāti, fouli, auti un nenotīrītas bumbas netika fiksētas. Tiesneši vispār neko nedarīja un izlikās Spāņu kļūdas aizsardzībā un uzbrukumā neredzam, bet par visu pie mūsu basketbolistēm piesējās un atņēma bumbu. Es ceru ka šos tizleņus ne tiesnešus atlaidīs no darba. Tikai es negribu lai atlaiž to skaisto, seksīgo un pievilcīgo tiesnesi sievieti. Tās Spānijas spēlētājas ļoti skaistas, pievilcīgas un seksīgas. Mūsu spēlētājas arī ļoti skaistas, seksīgas un pievilcīgas. Jā šo maču tiesāja pasaulē skaistākā, seksīgākā un pievilcīgākā tiesnese.

     [+] [-]

, 2023-07-20 00:28, pirms 10 mēnešiem
Nu malaces, prieks par jums!