Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Miezis un "Beijing" apstājas Šanhajas "Masters" ceturtdaļfinālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Miezis un "Beijing" apstājas Šanhajas "Masters" ceturtdaļfinālā
Nauris Miezis. Foto: worldtour.fiba3x3.com

Dalību FIBA 3x3 Pasaules tūres "Masters" turnīrā Šanhajā noslēgusi Naura Mieža pārstāvētā Ķīnas komanda "Beijing". Tā ceturtdaļfinālā ar 17:21 atzina ASV komandas "Omaha" pārākumu.

• Naura Mieža un Kārļa Paula Lasmaņa pārstāvētā Ķīnas komanda "Beijing" vakar sāka dalību Šanhajas "Masters" turnīrā. Šajā turnīrā gan dalību ņem vien Miezis, jo Lasmanis nedēļas vidū notikušajā Dohas "Challenger" turnīra finālā savainoja plaukstas locītavu, izskanot, ka tā varētu būt lauzta.

• "Beijing" turnīru sāka ar divām uzvarām, pārspējot Madagaskaras komandu "Antananarivo" (21:17) un Ķīnas komandu "Futian" (21:19). Ceturtdaļfinālā latvieša pārstāvētā komanda sacentās ar ASV komandu "Omaha", atzīstot pretinieku pārākumu pēc neveiksmīga nogriežņa spēles izskaņā (17:21). Miezis realizēja vien divus no deviņiem metieniem un tika pie diviem punktiem.

• Spēles ievadā "Beijing" spēlēja uz savu garāko spēlētāju Juanbo Žu, kurš deva rezultātu groza apakšā. "Omaha" basketbolisti spēja atrast iespējas perimetrā, izvirzoties vadībā ar 9:5. Miezis pēc pārtraukuma centās uzņemties iniciatīvu, bet tas nedeva vēlamo rezultātu. Vairāk sāka uzņemties Žu, palīdzot komandai sadeldēt deficītu līdz diviem punktiem (10:12).

• Spēles otrā puse sākās ar neprecīziem tālmetieniem abu komandu izpildījumā, bet tad tālmetienu trāpīja Žu (12:13). Cīņa kādu laiku ritēja punkts punktā. "Beijing" savas iespējas no tālās distances neizmantoja, bet pretinieki divreiz bija precīzi, iegūstot piecu punktu pārsvaru (19:14). Pēc pārtraukuma "Beijing" realizēja pāris uzbrukumus, bet pievīla spēle aizsardzībā, kas noveda pie zaudējuma.

• Nākamais turnīrs "Beijing" paredzēts pēc divām nedēļām, kad būs jāstartē Čendu "Masters" turnīrā. Visticamāk arī tajā no latviešiem spēlēs vien Nauris Miezis.

     [+] [-]

, 2023-10-15 15:06, pirms 7 mēnešiem
Tiesnešu stulbums un Omahas autu un pārkāpumu ignorēšana arī izšķīra šī mača likteni.