Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latviešu pārstāvētā "Beijing" nespēj sasniegt 3x3 "Challenger" pusfinālu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latviešu pārstāvētā "Beijing" nespēj sasniegt 3x3 "Challenger" pusfinālu
Kārlis Pauls Lasmanis. Foto: worldtour.fiba3x3.com

Dienvidkorejā noslēdzies FIBA 3x3 Pasaules tūres "Challenger" turnīrs, kura ceturtdaļfinālā zaudējumu piedzīvoja Naura Mieža un Kārļa Paula Lasmaņa pārstāvētā "Beijing" komanda. Cīņā pret Mongolijas vadošo komandu "Ulaanbaatar" latviešu pārstāvētā komanda piekāpās ar 16:21, nekvalificējoties Usji "Masters" turnīram.

• Vakar turnīra kvalifikāciju pārvarēja Agņa Čavara un Edgara Krūmiņa pārstāvētā Latvijas vadošā komanda "Riga", bet grupu turnīrā piedzīvotie divi zaudējumi neļāva iekļūt ceturtdaļfinālā. Tikmēr Naura Mieža un Kārļa Paula Lasmaņa pārstāvētā Ķīnas komanda "Beijing" izcīnīja vienu uzvaru un ceturtdaļfinālā pretī saņēma Mongolijas vadošo komandu "Ulaanbaatar". Ar latviešu kopā gūtajiem 11 punktiem izrādījās par maz uzvarai.

• Cīņu par vietu pusfinālā "Beijing" sāka slikti, nonākot iedzinējos ar 1:6. Ar Lasmaņa un Mieža pūlēm bija krietni par maz, lai atspēlētos. Tuvojoties spēles laika vidum, rezultāts uz tablo bija vēl nelabvēlīgāks - 5:12. Spēles otrajā pusē "Beijing" uz priekšu centās vilkt Lasmanis, kurš sadeldēja deficītu līdz trim punktiem, bet tas arī bija viss. Mongolijas komanda noslēdza spēli ar uzvaru - 21:16.

• Par turnīra uzvarētājiem kļuva Lietuvas komanda "Raudondvaris", kas kopā ar "Ulaanbaatar" un Vācijas komandu "Tubingen" tika pie ceļazīmes uz Usji "Masters" turnīru. "Beijing" ierindojās sestajā, bet "Riga" 10. vietā.

• "Beijing" peiktdien sāks dalību Amsterdamas "Masters" turnīrā, kur spēlēs pret ASV komandu "Princeton" un Beļģijas komandu "Antwerp". Tikmēr "Riga" nedēļas nogali pavadīs Kolorado, kur "Challenger" turnīrā spēkosies pret ASV komandu "Calabasas" un Lietuvas komandu "Kaunas VDU", kuru gan pārstāvēs divi serbu un divi ķīniešu basketbolisti.