Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Monreālas "Masters" turnīrā "Riga" sastāvā atgriezīsies Lasmanis

Rolands Eliņš

Monreālas "Masters" turnīrā "Riga" sastāvā atgriezīsies Lasmanis
Kārlis Pauls Lasmanis. Foto: Streetbasket RU

Nedēļas nogalē paredzētajā 3x3 basketbola turnīrā Monreālā piedalīsies arī "Riga" komanda ar olimpiskajiem čempioniem sastāvā, kuru vidū būs arī Kārlis Lasmanis, liecina rīkotāju sniegtā informācija.

Kārlis Lasmanis izlaida iepriekšējo turnīru Ungārijā, kurā "Riga" komanda tāpat aizcīnījās līdz finālam, kurā piekāpās Serbijas "Ub" komandai. "Riga" šajā turnīrā spēlēja arī bez Tokijā traumu guvušā Edgara Krūmiņu, spēlējot ar Agni Čavaru, Nauri Miezi, Artūru Strēlnieku un Guntaru Strāķi sastāvā.

Monreālas "Masters" turnīrā, kurā "Riga" izsēta ar pirmo numuru, Lasmanis iekļauts sastāvā Strāķa vietā.

Izmaiņas sastāvā būs arī ar otro numuru izliktajai "Ub", kas Kanādā spēlēs bez Miroslava Pasajliča, kurš Ungārijas turnīrā tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju.

"Riga" vienība ceturtajā un piektajā septembrī notiekošajā turnīrā būs vienā apakšgrupā ar Lietuvas "Raudondvaris Tauras" vienību, ar kuru nesen jau tikās turnīrā Rīgā, kā arī ar vietējo "Winnipeg" komandu. Lietuvas komanda pasaules rangā ir 24. vietā, bet Vinipegas komanda nav izsēta labāko 30 komandu pulkā.

Izmantotie resursi:
https://worldtour.fiba3x3.com/2021/...