Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rīt Ogres sporta skolā viesosies Sirsniņš, Buškevics un Timermanis (precizēts)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rīt Ogres sporta skolā viesosies Sirsniņš, Buškevics un Timermanis (precizēts)
Sandis Buškevics "Lauvu" sastāvā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sporta aģentūra PRIME Athlete Management sadarbībā ar Ogres sporta skolu trešdien,1. jūnijā, plkst. 15:30 Ogres sporta skolā (Mālkalnes prospekts 32, Ogre) organizēs basketbola dienu jauniešiem, kurā profesionāli basketbolisti Rinalds Sirsniņš, Ivars Timermanis, Sandis Buškevics u.c. vadīs treniņu jauniešiem, dalīsies savā pieredzē, atbildēs uz jauniešu un žurnālistu jautājumiem par basketbolu, aizvadīto sezonu un citiem jautājumiem.

PRIME Athlete Management basketbolisti un draugi šobrīd kopā aizvada aktīvus treniņus, gatavojoties nākamajai sezonai, kā arī piedalās dažādās publiskās aktivitātēs un pasākumos. Daži no viņiem dalījās savās izjūtās.

Ivars Timermanis: „Pēc sezonas esmu atpūties jau divas nedēļas un man pašlaik ar to ir pietiekami. Pašam arī valda tāds nemiers un nevaru īsti nosēdēt mājās, neko nedarot.” „Varbūt ne tik daudz to basketbolu gribās uzspēlēt, kā pavadīt laiku kopā ar čaļiem un paskriet krosiņus. Arī vasarā man ir šādas tādas idejas, ko es varētu realizēt, lai nākamajā sezonā būtu ideālā fiziskajā kondīcijā,” piebilda Timermanis.

Viņam piebalsoja Kaspars Cipruss: „Pēc katras aizvadītās sezonas es paņemu nelielu pauzīti un pēc tam turpinu darīt kaut ko saistībā ar sportu.” „Ļoti patīkami, ka ar basketbola aģentu Raivi Ušacki un PRIME aģentūru šajā pavasara nogalē mēs varam sanākt kopā ar vairākiem basketbolistiem un aizvadīt intensīvus treniņus, vai arī tāpat nodoties kādai kopīgai aktivitātei. Tas tevi viennozīmīgi motivē un palīdz sagatavoties nākamajai sezonai.”

Arī 2010. gada Latvijas basketbola izlases kapteinis Rinalds Sirsniņš atzina, ka ar trīs nedēļu atpūtu ir pietiekami un pašlaik kopā ar pārējiem PRIME basketbolistiem aizvada aktīvus pirmssezonas treniņus, un ir ļoti saviļņots par 1. jūnija pasākumu, kas norisināsies Ogres sporta skolā, jo arī pats ir no Ogres.

Visi interesenti un mediju pārstāvji laipni aicināti šo trešdien Ogres sporta skolā (Mālkalnes prospekts 32, Ogre).

Informāciju sagatavoja:
PRIME Athlete Management

     [+] [-]

, 2011-05-31 21:17, pirms 13 gadiem
Grafs galīgi bija aizmirsts. Ko dara? kur spēlēja?

  +1 [+] [-]

, 2011-05-31 21:30, pirms 13 gadiem
"Nitras SPU".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-01 15:31, pirms 13 gadiem
asais metējs rakstīja: Grafs laikam Šauļos kapāja
Grafs pagajshsezon šauļos spēlēja