Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aizija Tomass uz NCAA?

Aizija Tomass uz NCAA?
Aizija Tomass
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Aizija Tomass varētu trenēt kādu NCAA vīriešu basketbola vienību. Viens no variantiem ir viņa bijušās Indiānas universitātes komanda.

Starp iespējamiem variantiem ir Tomasa absolvētā Indiānas "Hoosiers", kur darbu nesen pameta iepriekšējais treneris Kelvins Sampsons. Šobrīd ASV medijos ļoti aktīvi apspriež Tomasa kā "Knicks" ģenerālmenedžera jeb komandas basketbola operāciju prezidenta posteni. Jau ir informācija, tiesa - neoficiāla, ka uz 3 gadiem par 15 miljoniem ASV dolāru no Indiānas "Pacers" varētu atnākt Donijs Volšs. Tomēr šāds gājiens neizslēdz Tomasa palikšanu trenera amatā.

Pats Aizija Tomass komentēja: "Nē, es tagad nekļūšu par NCAA treneri. Man jau ir darbs. Runājot par iepriekšējo treneri Indiānā, Sampsonu - viņš ir paveicis labu darbu. Viņš saprot kā jāveido programma. Viņš ir bijis gan spēlētājs, gan treneris - redzējis abas puses tai lietai."

Komentējot iespēju kādreiz nākotnē trenēt NCAA: "Nekad nesaki nekad, jo nevar zināt kur es varu nonākt. Vienkārši pieņemu katru dienu tādu, kāda tā ir."

Izmantotie resursi:
yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2008-03-31 14:11, pirms 17 gadiem
nu nebojā tak jaunatni!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-31 14:38, pirms 17 gadiem
ej pensijaa,tu neesi treneris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-31 16:15, pirms 17 gadiem
cienu Aiziju kaa speeletaaju...par treneri veel jaaug