Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Olympiakos" un Macijauska ceļi varētu šķirties

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Olympiakos" un Macijauska ceļi varētu šķirties
Arvīds Macijausks
Foto: www.euroleague.net

Viens no Lietuvas basketbola izlases līderiem snaiperis Arvīds Macijausks tuvākajā laikā varētu pamest savu šā brīža klubu "Olympiakos".

Macijausks grieķu superklubam pievienojās 2006. gadā, noslēdzot līgumu uz četrām sezonām. Tobrīd viņš kļuva par vienu no vislabāk apmaksātākajiem basketbolistiem Eiropā. Par četrām sezonām viņam tika piesolīti deviņi miljoni eiro.

Macijausks tā arī nekļuva par īstenu komandas līderi, jo praktiski visu pirmo sezonu viņš izlaida savainojuma dēļ. Lai arī otrajā sezonā viņš spēlēja krietni vairāk, izskatās, ka līgums ar Arvīdu tiks lauzts. Komandai ir pievienojušies tādi basketbolisti kā Teodors Papalukass, kā arī Džošs Čildress, tādēļ lietuvietim vieta komandā var arī neatrasties.

28 gadus vecais aizsargs šonedēļ ieradās Atēnās, izejot veselības testus, kuri parādīja, ka basketbolistam ar veselību viss ir kārtībā. Neskatoties uz to, komandas galvenais treneris Panajotis Janakis šosezon ar Macijausku nerēķinās, tādēļ visdrīzāk līgums ar spēlētāju tiks lauzts. Lietuvietim līgums ar klubu ir spēkā vēl uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 19:54, pirms 16 gadiem
ja dos iespeeju, tad arii redzees kaads liideris vinjsh speej buut!
peec manam domam vinjsh ir eiropas rejs alens...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-31 08:51, pirms 16 gadiem
Mosk lai censhas tikt atpakal NO HORNETS Sastawa!vai ari uz kadu citu nba klubu peldet!