Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Raptors" vērtē sezonu

"Raptors" vērtē sezonu
Kriss Bošs un Braiens Kolandželo
Foto: nba.com

Pēc Toronto "Raptors" otrdienas zaudējuma Orlando "Magic" (92:102), kas panāca 4:1 Orlando labā un izslēdza Toronto no turpmākās cīņas šosezon, torontieši izvērtējuši aizvadīto sezonu.

Izstājoties no "play-off", Toronto starpsezonā devās ar vairākiem jautājumiem, uz kuriem atbildes, šķiet, vēl jāmeklē. Vai divi talantīgi saspēles vadītāji (T.Dž. Fords un Hosē Kalderons) var veiksmīgi būt vienā komandā, vai ir kāds, kas var būt labs palīgs uzbrukumā komandas līderim Krisam Bošam?

"Raptors" ģenerālmenedžeris Braiens Kolandželo minēja uz darāmo vasarā: "Mums vajag aizlāpīt caurumus aizsardzībā un cīņā par atlēkušajām bumbām, vajag tikt skaidrībā ar jaunā spēlētāja Andreā Barnjānī attīstību, vajadzētu arī kādu spēlētāju, kas ir spējīgs iemest 20 punktus spēlē, kas var palīdzēt uzbrukumā. Neapšaubāmi, ka mums vajag vairāk palīdzību Krisam Bošam, vai tas būtu aizsardzībā vai arī uzbrukumā."

Jau trešo gadu "Raptors" izstājas no cīņas par NBA čempiontitulu "play-off" pirmajā kārtā. Vai tas sašūpojis galvenā trenera Sema Mičela amatu? "Pagaidām tas nav aktuāli, jo man nav doma veikt trenera maiņu," tā izteicās Kolandželo. Bija paklīdušas baumas, ka Kolandželo noskatījis Fīniksas "Suns" galveno treneri Maiku D'Antonī, kura krēsls arī sašūpojis pēc neveiksmēm "play-off", taču pats ģenerālmenedžeris noliedza šādas baumas.

Šosezon "Raptors" izcīnīja 41 uzvaru - par sešām mazāk nekā pagājušajā sezonā. Regress, protams, nav apmierinošs: "Nostādījām diezgan augstu latiņu pagājušajā sezonā un tāpēc ir sarūgtinājums. Visvairāk sarūgtina tas, ka nekļuvām labāki, nepiepildījām fanu cerības," norādīja Kolandželo. Viņam piekrita arī Bošs: "Šis bija smags gads. Pacēlām standartus pagājušajā sezonā, bet šosezon spērām soli atpakaļ. Tas pierāda, ka esam cilvēki, bet ir jāturpina strādāt smagi, jo nevēlamies iet soļus atpakaļ."

Izmantotie resursi:
slam.canoe.ca
thestar.com

  -1 [+] [-]

, 2008-04-30 23:21, pirms 16 gadiem
tas Braiens Kolandželo gan ir garš
nu bet man liekas raptors nākamgad tiks līdz otrajai kārtai un piekrītu ka vajag vēl vienu līderi

     [+] [-]

, 2008-04-30 23:25, pirms 16 gadiem
man raptors rādītais basketbols patika