Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Fojam sezona beigusies

Fojam sezona beigusies
Rendijs Fojs un Flips Sonderss
Foto: washingtonpost.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājam Rendijam Fojam šī sezona beigusies priekšlaicīgi. Tāpat kļuvis zināms, ka Vašingtonā nepaliks Alonzo Džī, kurš jau atradis jaunu darbavietu.

Lielākais zaudējums sastāvā noteikti ir Vašingtonas "Wizards", kuru saspēles vadītājs Rendijs Fojs šosezon laukumā vairs neizies. Fojam ir savainota kreisās plaukstas locītava, kas liegs spēlēt vēl šajā sezonā. Sākotnēji Fojs savainojumu guva 22. februāra spēlē pret Čikāgas "Bulls" un kādu laiku spēlēja ar savainojumu, taču nesen sāpes sasniedza tādu līmeni, ka tās vairs nevarēja paciest.

"Nezinu vai kāds varēja iedomāties, cik smags tas bija. Viņam bija problēmas kustināt to un driblēt ar kreiso roku. Tas ierobežoja viņa metienu un vadīt mūs uzbrukumā," sacījis Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Flips Sonderss. Šosezon 26 gadus vecais basketbolists izgāja laukumā 70 spēlēs, vidēji gūstot 10,1 punktu un atdodot 3,3 rezultatīvas piespēles.

"Wizards" nometnē ir arī citas ziņas. Divus desmit dienu līgumus nospēlējušais uzbrucējs Alonzo Džī nepaliks Vašingtonā, bet savu karjeru turpinās Sanantonio "Spurs". Sev atvēlētājā laikā Džī parādīja sevi no labākās puses un nedaudz pārsteidzoši, ka "Wizards" nolēma nepaturēt šo basketbolistu. 11 mačos Džī laukumā pavadītajās vidēji 16,5 minūtēs guva 7,4 punktus. Džī nepaturēšanu "Wizards" skaidro ar vēlmi vasarā saglabāt pēc iespējas vairāk brīvas naudas. Savukārt Sanantonio viņam piedāvāja vēl līgumu uz nākamo sezonu. Tā kā "Wizards" nomoka problēmas ar savainojumiem, Džī vietu varētu ieņemt Kartjērs Mārtins, kurš pašreiz ir D-Līgā. Sezonas vidū Kārters uzspēlēja Goldensteitas "Warriors".

Rendijs Fojs par savu savainojumu

Izmantotie resursi:
washingtonpost.com