Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Pie “ASK Rīga” stūres Butautu nomaina Kairis.

Par “ASK Rīga” jauno galveno treneri kļuvis līdzšinējais Ramūna Butauta asistents Donalds Kairis. Tikmēr “armijnieku” rindās vairs neredzēsim Bruno Šundovu, Uvi Helmani un Sandi Valteru, ziņo Lietuvas prese.

Jaunais treneris oficiāli savā amatā tiks iecelts pirmdien. Savā karjerā viņš ir strādājis Sanantonio „Spurs”, Maskavas apgabala „Khimki”, Viļņas „Lietuvos rytas” un Maskavas „CSKA” klubos, kā arī kādu brīdi vadījis Lietuvas otrās spēcīgākās līgas komandu „Šilute”.

No 2006. gada viņš strādā arī Lietuvas basketbola izlases treneru štābā.

Kā jau tika prognozēts, finansiālu problēmu dēļ "ASK" nācās atteikties no vēl vairāku dārgu spēlētāju pakalpojumiem. Par šādiem kļuvuši Uvis Helmanis, Bruno Šundovs un Sandis Valters.

Tiesa, informācija vēl oficiāli nav apstiprināta un lielāka skaidrība par visu būs pirmdien, kad tiks sarīkota kluba preses konference.

Avots: krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja