Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Garsija paraksta līgumu ar ''Maccabi''

Brazīlijas izlases aizsargs Alekss Garsija parakstījis trīs gadu līgumu ar Telavivas ''Maccabi'', tomēr nav zināms, vai nākamo sezonu basketbolists aizvadīs Izraēlā, vai tomēr tiks izīrēts uz kādu citu klubu.

Kā izteikusies kluba vadība, līguma parakstīšana ar Garsiju nekādā gadījumā nav uzskatāma par satraumētā Tala Buršteina, no kura tuvākajā laikā tiek gaidīta atgriezšanās, aizvietotāja meklēšanu.

''Maccabi'' treneru redzes lokā Garsija nokļuva šoruden, spēlēdams Amerikas čempionātā, kur viņš vidēji spēlē atzīmējās ar septiņiem punktiem un 1,8 rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat aizsargam ir pieredze, spēlējot NBA klubu Ņuorleānas ''Hornets'' un Sanantonio ''Spurs'' rindās, tomēr viņš līdz šim nekad nebija spēlējis Eiropā.

Izmantotie resursi:
www.israelbasket.com
Foto: AP

  -1 [+] [-]

, 2007-09-29 14:08, pirms 17 gadiem
gan jau paliks Maccabi, tieši pēdējās spēles pret Argentīnu un Puertoriko bija Brazīlijas vilcējs, nodrošinot ceturto vietu.