Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Aizsargu maiņa Rietumu konferencē

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Minesotas „Timberwolves” aizmainījis aizsargu Trentonu Haselu uz Dalasas „Mavericks” apmaiņā pret Gregu Bakneru (attēlā).

Hasels, kurš pēdējās četras sezonas pavadījis kopā ar „Timberwolves”, vidēji guva 6,7 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas 476 spēļu laikā. 2006/07.gada sezonā aizsargs laukumā devās 76 spēlēs, gūstot 6,7 punktus un izcīnot 3,2 atlēkušās bumbas.

Bakners līgā pavadījis jau astoņas sezonas. Pagājušajā sezonā aizsargs atzīmējās ar vidēji gūtiem četriem punktiem un izcīnītām 2,1 atlēkošajām bumbām, laukumā izejot 76 spēlēs.

Lielākais iemesls maiņai ir Baknera vēlme pēc lielāka spēles laika, proti, iepriekšējo 18 minūšu vietā 30. Savukārt, Hasels vēlas izbaudīt izslēgšanas turnīra atmosfēru, ko viņam ar „Timbervolwes” nebija lemts apmierināt.

Izmantotie resursi:
www.sports.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-09-29 21:52, pirms 17 gadiem
domāju, ka Mavs, jo Hassels ir lielisks aizsardzības specs, bet Bakners... nu nekas īpašs - parasts spēlētājs ar diezgan labu metienu...