Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"PAOK" pievienojas četri spēlētāji

"PAOK" pievienojas četri spēlētāji
Kenijs Gregorijs
Foto: AFP

Grieķijas basketbola klubs Saloniku "PAOK" pēdējās dienās būtiski pastiprinājis sastāvu, parakstot līgumus ar četriem spēlētājiem. To skaitā ir arī Melnkalnes basketbolists Predrags Drobņaks.

"PAOK" klubam pievienojušies četri spēlētāji - Melnkalnes centrs Predrags Drobņaks, amerikāņu aizsargi Kriss Monro un Kenijs Gregorijs, kā arī austrālietis Veids Helivels. Neapšaubāmi, ka slavenākais papildinājums "PAOK" klubam ir 33 gadus vecais Drobņaks, kurš savas karjeras laikā četras sezonas pavadījis NBA. 211 cm garais basketbolists ir spēlējis arī Serbijā, Spānijā un Turcijā. Pagājušo sezonu Drobņaks pavadīja Stambulas "Efes Pilsen", kura sastāvā kļuva par Turcijas čempionu. Tiesa, gan viņa loma "Efes Pilsen" nebija pārāk liela. Šovasar Drobņaks spēlēja Melnakalnes izlases sastāvā B divīzijā.

Kriss Monro "PAOK" pievienojies pēc individuāli veiksmīgas sezonas Francijas augstākās līgas klubā "Choralle Roanne", kura aizvadītajā sezonā viesojās ULEB Eiropas kausa spēlē Rīgā. 28 gadus vecais aizsargs bija rezultatīvākais ULEB Eiropas kausā, sešās spēlēs vidēji gūstot 20,6 punktus. Savukārt 35 spēlēs Francijas līgā viņam vidēji 16 punkti, kas ir ceturtais labākais rādītājs. Interesanti, ka Monro profesionālo karjeru sāka Austrijā, pēc tam spēlēja Ungārijā un caur veiksmīgu sniegumu Itālijas otrajā līgā iekļuva itāļu pirmās līgas komandā. Pēc tam jau sekoja minētā sezona Francijā.

Otrs amerikānis, kas pastiprinās "PAOK" ir 198 cm garais Kenijs Gregorijs, kas var spēlēt otrā un trešā numura pozīcijās. Pagājušo sezonu Gregorijs noslēdza Spānijas ACB līgas klubā Valensijas "Pamesa", vidēji spēlē gūstot 9,2 punktus un izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas. 30 gadus vecajam basketbolistam tā būs atgriešanās "PAOK" klubā. Visbeidzot ceturtais papildinājums "PAOK" ir austrāliešu centrs Veids Helivels. Pagājušajā sezonā viņš bija Itālijas pirmās līgas kluba "Premiata" rezerves centrs.

Izmantotie resursi:
paokbc.gr

     [+] [-]

, 2009-08-29 22:35, pirms 15 gadiem
Veco Pedragu arī paņēmuši