Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Kambala pirmajā puslaikā neizdarīja neko"

Ansis Rudzāts
Ansis Rudzāts

Bagatskis: "Kambala pirmajā puslaikā neizdarīja neko"
Ainars Bagatskis
Foto: Ansis Rudzāts, eSports.lv

Pēc piektdien aizvadītās pārbaudes spēles basketbolā starp "Valmieras" un "VEF Rīga" komandām savos iespaidos ar portālu eSports.lv dalījās valmieriešu galvenais treneris Ainars Bagatskis un komandas spēlētājs Rinalds Sirsniņš.

Ainars Bagatskis: "Pirmā pārbaudes spēle mums bija trešdien ar igauņiem. Ja tā bija tāda ieskriešanās, tad šis jau bija principiāls mačs, ko arī parādīja beigu rezultāts. Mūsu komandas sastāvs ir daudz vairāk izmainījies salīdzinājumā ar VEF klubu. Valmieras komanda šogad ir kļuvusi daudz jaunāka, kas arī atstāja iespaidu uz šīs spēles rezultātu. Pirmajā puslaikā mēs ļoti daudz pieļāvām kļūdas aizsardzībā un ļāvām gūt vieglus punktus pretiniekam. Savukārt trešajā ceturtdaļā komanda parādīja ļoti labu sniegumu aizsardzībā, kas arī ļāva mums izvirzīties vadībā. Noslēdzošajās desmit minūtēs mēs pieļāvām dažas kļūdas spēles izskaņā, kas arī neļāva mums uzvarēt šo spēli. Veiksmīgi otrajā puslaikā sanāca apstādināt Jeromanovu, kuru uzskatu par pusi no VEF komandas.

Negribu īpaši izcelt kādu konkrētu spēlētāju, jo vēlos, lai komanda būtu sabalansēta un katrā pozīcijā būtu konkurētspējīgs spēlētājs. Šodien Rinalds Sirsniņš parādīja sevi kā komandas līderi, bet diemžēl viņam pietrūka spēka spēles izskaņā. Tieši viņa kļūdas spēles beigās izšķīra šo maču. Šodien Rinalda aizvietotājs nebija gatavs parādīt savu sniegumu, bet mums ir jauna komanda, kura turpina progresēt.

Komandas komplektācija turpināsies visu sezonu. Profesionālā sportā nevar būt draugu attiecības. Vai nu tu strādā un spēlē, vai arī sēdi uz soliņa. Mums vajag vismaz deviņus kaujas spējīgus spēlētājus. Es vairāk gaidu rezultātu no jaunajiem spēlētājiem.

Par Kasparu Kambalu. Pirmajā puslaikā viņš neizdarīja neko. Otrajā puslaikā Kaspars īsā laikā savāca 12 punktus, kas vairāk ir mūsu spēlētāju vainas dēļ, jo mēs pārāk daudz ļāvām viņam spēlēt. Spēlētājiem pēc pirmā puslaika likās, ka viņi ir tikuši galā ar Kambalu. Rezultātā viņam sanāca pāris uzbrukumi 2+1, kā arī sekmīga vairāku metienu pielabošana. Jebkurā gadījumā Kaspars ir uz pareizā ceļa, tas ir tikai laika jautājums, kad viņš atgriezīsies savā kondīcijā. Noteikti viņš var spēlēt labāk."

Rinalds Sirsniņš: "Man nav svarīga šodienas personīgā statistika, jo komanda neuzvarēja. Šī mums ir tikai otrā spēle. Komanda vēl joprojām īsti nesaprotas gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Šodien mēs arī neizpildījām trenera doto plānu, kaut arī pats esmu iejuties komandā diezgan labi.

Nedomāju, ka es būšu komandas vilcējs. Protams, ka man nāksies savākt komandu, lai izpildītu trenera dotos uzdevumus laukumā. Tomēr kā saspēles vadītājs esmu trenera labā roka laukumā.

Aivens Eliots vēl nav iejuties komandā, jo viņš ir tikai nesen ieradies. Tāpēc pagaidām nevaru komentēt viņa sniegumu, savukārt Ronalds Klārks ir ļoti labs spēlētājs, kuram ir potenciāls, lai uzlabotu savu sniegumu. Abiem viesspēlētājiem ir jāiejūtas komandas spēlē.

Kambala mani šodien nepārsteidza. Mēs zinām, ko no viņa gaidīt, tomēr īsti nosegt mums viņu šodien nesanāca.

Sezona mums būs grūta. Baltijas līgā būs smagas spēles ar tiem grandiem, kas nāks mums pretī, bet ar sava līmeņa klubiem mēs esam gatavi cīnīties. Pašmāju turnīrā esam gatavi spēlēt ar visām komandām. Galvenais ir izpildīt trenera plānu."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-29 21:51, pirms 16 gadiem
būs labi

  +4 [+] [-]

, 2008-08-29 21:57, pirms 16 gadiem
Howard rakstīja: O, labs Sirniņš. Galvenā nav statistika, bet komandas spēle

Ceru, ka būs video

Neuztraucies video būs!

  +5 [+] [-]

, 2008-08-29 22:32, pirms 16 gadiem
Priecē, ka Kambis būs VĒL tikai labāks.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 22:43, pirms 16 gadiem
Labi jau ka atzīst ka Kambala ir uz pareizā ceļa! Savādāk tā jocīgi sanāk ka iedomājas - Kambala tiko atgriezies basketbolā un jau visus atkal graus ar savu sniegumu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +42 [+] [-]

, 2008-08-29 22:56, pirms 16 gadiem
žurnālisti forši keksi ...

Bagijs principā pateica, ka Kambala pirmajā daļa neko neizdarīja, jo puikas sedza uz urrā, bet kad saprata, ka bez Kambja ir arī vēl 4 spēlētāji - nespēja nosegt. Plus Bagijs teica, ka Kambis ir ok. Bet jaukie rakstīkļi izceļ : "neizdarīja neko". kā lai to nosauc, ja ne par piderasismu profesionalitātē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2008-08-30 00:08, pirms 16 gadiem
krabis rakstīja: žurnālisti forši keksi ...

Bagijs principā pateica, ka Kambala pirmajā daļa neko neizdarīja, jo puikas sedza uz urrā, bet kad saprata, ka bez Kambja ir arī vēl 4 spēlētāji - nespēja nosegt. Plus Bagijs teica, ka Kambis ir ok. Bet jaukie rakstīkļi izceļ : "neizdarīja neko". kā lai to nosauc, ja ne par piderasismu profesionalitātē?


vo vo izrāvi vārdus no mutes

  -2 [+] [-]

, 2008-08-30 13:50, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: bagatskis lol

saveejais

  -1 [+] [-]

, 2008-08-30 14:54, pirms 16 gadiem
piekrītu Čakam