Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

ASK analizē sezonu un gatavojas nākamajai

Basketbola klubs "ASK Rīga" pēc otrās vietas iegūšanas LBL nav ieslīdzis bezdarbībā un pašreiz analizē aizvadīto sezonu, kā arī jau strādā pie nākamās sezonas komplektācijas. Pagaidām nav zināma Ramūna Butauta nākotne klubā, kā arī ASK iespējamā dalība ULEB kausa pamatturnīrā.

"Šobrīd notiek pagājušās sezonas pilna analīze, tajā skaitā gan rezultāti, gan kluba darbība, gan trenera darbība, bet kādi konkrēti lēmumi varētu tikt pieņemti uz nākamo nedēļu. Strādāts tiek arī pie nākamās sezonas komplektācijas. Ir konkrēta komandas vīzija, kādai tai ir jāizskatās nākamajā sezonā," tā par pašreizējo darbību "ASK Rīga" nometnē portālam eSports.lv pastāstīja kluba pārstāvis Ģirts Kalniņš.

Līgums ir beidzies ar galveno treneri Ramūnu Butautu, bet nav zināms, vai viņš paliks Rīgā arī nākamsezon, jo par viņu interesējušies citi klubi (Rostovas "Lokomotiv", spāņu Žironas "Akasvayu"). Ģirts Kalniņš vēl nemācēja teikt par Butauta iespējamo turpmāko sadarbību ar ASK, kā arī komentēja baumas par citiem klubiem: ""Lokomotiv" variants ir zināms, to viņš pats nav slēpis. Tas ir viņa kompetencē, kā uz to reaģēt. Par Žironu es stipri apšaubu, jo viņi ir bankrota priekšā. Žironas klubam ir nopietnas finansiālās problēmas."

Kā pastāstīja Kalniņš, ASK ir līgumi ar visiem aizvadītās sezonas komandas latviešu spēlētājiem, to skaitā ar komandas kapteini Sandi Valteru, par kura dalību ASK sastāvā nākamajā sezonā bija izskanējusi dažāda informācija. "Sandim Valteram ir līgums ar mūsu klubu, un citā klubā viņš varētu spēlēt tikai tādā gadījumā, ja klubs tam piekrīt. Protams, ja viņam piedāvās Eirolīgas Top4 vai Top6 klubs, ar kuru būs iespēja pacīnīties par reāli augstām vietām, tad tas jautājums varētu kļūt aktuāls. Primārais gan tagad viņam ir savest kārtībā veselību. Klubs ir noorganizējis operāciju Somijā pie augsta līmeņa speciālista un arī rehabilitācija tur sāksies. Cerams, viņš būs savedis kārtībā veselību un pa vasaru satrenēsies, kas nākamsezon ļaus parādīt savu labāko sniegumu."

Pagaidām arī vēl nav zināms, vai "ASK Rīga" gaidāmajā sezonā startēs ULEB kausā. "Protams, loģika saka priekšā, ka čempioniem ("Baronam" - aut.) tur būtu vieta, bet ULEB ir tāda organizācija, ka viņi tikpat labi to vietu var iedot Valmierai, sportiskajam principam tur nav nekāda sakara. Domāju, kā minimums ASK piedalīsies kvalifikācijas kārtā un varbūt mēs vēl pacīnīsimies par pamatturnīru."

1 2 48 komentāri

 +65 [+] [-]

, 2008-05-29 13:55, pirms 16 gadiem
skaidrs ir tas,ka nekas nav skaidrs
Slēpts komentārs: opulskis

 +25 [+] [-]

, 2008-05-29 13:58, pirms 16 gadiem
Veiksmi visiem Latvijas klubiem arī nākamgad, ieskaitot ASK! Lai veicas visās frontēs!

 +10 [+] [-]

, 2008-05-29 14:03, pirms 16 gadiem
tas vispaar ir reaali ka sandim tiktu piedaavaats liigums no kaada eiro;iigas top6 kluba?

 +12 [+] [-]

, 2008-05-29 14:05, pirms 16 gadiem
Diezgan joprojaam liela migla...

 +31 [+] [-]

, 2008-05-29 14:06, pirms 16 gadiem
Nu tas jau būtu pilnīgs "čau" no ULEB puses, ja viņi nedotu vietu Baronam, ņemot vērā ne tikai LV čempionātu bet arī FIBA kausu

  +2 [+] [-]

, 2008-05-29 14:06, pirms 16 gadiem
nakamsezon vajadzetu citu treneri... nu shii sezona bija diezgan pablaava...

 +14 [+] [-]

, 2008-05-29 14:08, pirms 16 gadiem
dzhammou rakstīja: tas vispaar ir reaali ka sandim tiktu piedaavaats liigums no kaada eiro;iigas top6 kluba?

labs jau vinjsh ir, bet ne jau tik...
eiroliigaa snaiperu jau pietiek, tur man liekas tieshi vajag taadu kaa Jaho, kursh var izdariit melno darbu un tikpat labi iemest izshkjirosho metienu..

  +6 [+] [-]

, 2008-05-29 14:10, pirms 16 gadiem
par ventiniem ar es ceru kaut ko uzrakstiis

     [+] [-]

, 2008-05-29 14:20, pirms 16 gadiem
Ko tur daudz analizēt,jo tāpat viss skaidrs-pamatīgs zāģis finālā!
Citai komandai,tas būtu normāls rezultāts,bet bijušam čempim kritiens no plauktiņa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-05-29 14:28, pirms 16 gadiem
Nekādu sezonas analīzi es šeit neredzu

Te taču ir uzrakstīts tikai tas, ka vēl nav skaidrs vai Butauts trenēs ASK arī nākošsezon un, ka Valters brauks uz Somiju ārstēt savainojumu...


Gribētos redzēt normālu sezonas analīzi - kas netika izdarīts, kur tika pieļautas kļūdas, vai sastāva veidošanā netika pieļautas kļūdas,kāds ir vērtējums par dalību eirokausos, vai visi leģionāri nospēlēja savu iespēju (un līguma ciparu) robežās, ko nākošszon vajadzētu darīt savādāk,pamainīt utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-05-29 14:46, pirms 16 gadiem
Rinaldinho rakstīja: Tu kādreiz ko tādu esi publiski redzējis no kāda kluba puses?



Jā esmu. (nav jau tālu jāmeklē, kaut vai mūsu dienvidu kaimiņu labākie klubi, vienmēr normāli atskaitās)

Vai tad tas ir kkas ārkārtējs??

Tas tak normāli, ja klubs atskaitās līdzjutējiem, sponsoriem un visiem pārejiem par aizvadīto sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-29 14:48, pirms 16 gadiem
visu cieņu Butautam, bet ASK ar steigu vajag jaunu treneri, jaunas emocijas un pārmaiņas sastāvā.
Slēpts komentārs: Banzai

  +3 [+] [-]

, 2008-05-29 15:00, pirms 16 gadiem
Priecē tas, ka visi letiņi paliks, par leģionāriem runājot nedomāju, ka būtu vērts kaut vienu paturēt, pat ne Dievu.

Par Butautu runājot. īstenībā šaubos vai viņš pats vēlas šeit palikt. Nedomāju, ka ASK nākamsezon spēs nodrošināt tās ambīcijas, kas ir Lietuvas izlases galv. trenerim. Bez tam gan jau ka arī piķi viņš paprasīs labu.
Būtu interesanti ja Zvirgzdiņu paņemtu, jo tad nākamsezon būtu bijušo cīņu biedru (Muižnieks vs Zvirgzdiņš) duēlis.

P.s. Bet iepriekšējās sezonas analīzi nekur neredzēju.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-29 15:02, pirms 16 gadiem
Nu, es kā ASK fans piemetīšu savu pieticīgo viedoklīti, ka labprāt redzētu paliekam Bertānu, Miledžu, Paviču, Jahoviču, Kalvi, Butautu un droši vien Broilsu. Pārējie džeki arī visi ir ok, bet tur, manuprāt, jau var diskutēt. Jā, vēl - pēc tik traumatiskas sezonas noteikti ir pamatīgi jāpakrata ar pirkstu kluba fizioterapeitu virzienā.

  -3 [+] [-]

, 2008-05-29 15:07, pirms 16 gadiem
Līdz galam visu Kalniņš atkal nepateica. Ir vismaz 90%, varbūt pat vairāk, ka Butauts paliks. Viņš pats negrib iet nekur. Tā ka domāju, ka trenera jautājums nav aktuāls.

  +8 [+] [-]

, 2008-05-29 15:18, pirms 16 gadiem
tue ne pirksts jaakrata fizioterapeitu virzienaa, bet kaads riktiigs beisbola nuujis un pa kjobi

  +1 [+] [-]

, 2008-05-29 15:19, pirms 16 gadiem
Varbūt Bagijs būs head coach ? Nē, labāk ASK novēlu Okornu.

     [+] [-]

, 2008-05-29 15:22, pirms 16 gadiem
es ask novēlu lēnu un mokošu nāvi nākamgad lbl
grubu mīnusus! buchas!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-29 15:48, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: Labi, ka spēkā līgums ar visiem letiņiem!
Grafs ir labs! Kā izlases centrs spēlē ok un tieši ASK komandā atvērās!
Valters! Jācer ka paliks tomēr! Šī sezona varbūt nebija tik laba, bet nu Eiropas klubu acīs viņš tomēr laikam ir!
Kalve! Nākama būs viņa sezona! Šajā jau no sākuma bija kaidrs, ka liels palīgs nebūs, jo ņēma so ar domu, ka saved kārtībā veselību un tad spēlē! Tagad veselība ir!
Bertāns! Tur nav div domu! Mūsu nākotnes spēlētājs!
Viļums! Ļoti svarīgs aizsardzības spēlētājs, šosezon tiešām pietrūka!
Jahovičs! Sezonas beigas izsaka visu, komandas līderis, viens no!
Vecvagars! Nu viņam jāizlemj vai spēlēt vai kļūt par trennera palīgu vai ko tādu! Gadi iet uz priekšu!
No leģionāriem manuprāt derētu mēģināt saglabāt Broilsu! Tomēr sezonas sākumā ilgu laiku bija līderis! Jā, pec tam tik labi negāja, tomēr aizsardzībā ļoti labs (kaut izsledzot Šķēli otrajā spēlē) un arī labs snaiperis!
Bramlets neticās ka plaiks un vai vajaga! Jāmeklē kads vēl spēcīgāks!
Miledžs! Ir viņs labs, šo spēlētaju nekad neizmirsīšu, bet otrajā sezonā viņš nestabils! Varbūt Robis šā vietā, kas zin!
Pavičs un Senders katrs labs ar kaut ko un bja labas spēlēs, bet jameklē kas spēcīgās! Mažutis laikam jau ar prom būs!
Tā kā saglabājot letiņus + klāt iespējams kadu vēl letiņu līderi, izlases spēlētaju un 3-4 augstas klases leģionārus! Tad viss būtu super!
Butauts! izcils trenneris! Žel butu ja aizietu, bet no otras puses! Varbūt klubam vajaga jaunas idejas, jaunas asinis, kādas pāmaiņas! Zvirgdiņš it kā ir brīvs!

domaa Broilsam būs vieta ASK?

Nākamsezon ASK uz 2,3 nr. pozīcijām būs daudz latvieši - Valters, Viļums, Bertāns, Kalve, Jahovičs tā kā Broils diezvai...

  +4 [+] [-]

, 2008-05-29 15:54, pirms 16 gadiem
opulskis rakstīja: es ask novēlu lēnu un mokošu nāvi nākamgad lbl
grubu mīnusus! buchas!

nja...pilngadiba daziem vel talu

  +5 [+] [-]

, 2008-05-29 16:04, pirms 16 gadiem
ASK noteikti tapat kā pagājušās sezonas sākumā arī nākamajā izvēlēsies 4 legionāru modeli, kur tiem paredzētas būs 1., 3., 4., un 5. numura pozīcijas. Otro numuru aizpildīs tikai ar vietējiem (Bertāns, Valters, Viļums). 3./4. numurs Jahovičs, Kalve + 2 ārzemnieki Iespējams varētu palikt Broyles, bet Sanders un Pavic par švaku, vajag Barggsa tipa 4. numuru. Millage domājams nākamsezon vairs nebūs - par daudz mazāku algu var atrast līdzvērtīgu amerikāni (arī pašam Millage jākāpj pakāpiens augstāk pa karjeras kāpnēm). Paliek vakanta saspēles vadītāja (vietējā) pozīcija - varianti ir 3 - Štelmahers, Blūms un K.Valters. Lai gan pēdējais maza varbūtība, ka spēlēs ASK taču no pirmajiem 2 viens būs ar samērā lielu varbūtību, taču būs jāpacīnās ar Baronu transfēru tirgū. No centriem viens ir Grafs, bet otrs nebūs vietējais. It kā varētu palikt Bramlets, bet tad vajag 4 numuru fiziski spēcīgu un vairāk tendētu uz uzbrukumu.
Slēpts komentārs: wyneMiller

  +6 [+] [-]

, 2008-05-29 16:09, pirms 16 gadiem
Kaut tik neidomātos Butauta vietā Vetrovu. Tas varētu būt vienīgais iemesls lai es pārstātu fanot par ASK. Butauts ir gandrīz kā ASK seja. Labākus leģionārus gan varētu, ja sanāk piķis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-29 16:24, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Domāju ir vērts jau dot šansi Arnim Vecvagaram. Viņš ir nopelnījis un varētu būt labs galvenais treneris klubam ASK Rīga.
Katrā ziņā savu balsi dodu par viņu, ja Butauts nolems aiziet.

Ja Butauts paliek vēl vienu sezonu - tad Vecvagars lai vēl uzspēlē, pamācās. Viņa laiks pienāks jebkurā gadījumā.

Kādā veidā tad viņs to ir nopelnījis....?Hahahahahaha

  +6 [+] [-]

, 2008-05-29 16:43, pirms 16 gadiem
njā, divi vadošie klubi vismaz kaut ko ir izteikuši par šo sezonu un nākotnes plāniem, a trešais tik vien ir varējis kā nopublicēt Gašpera atvadu runu un prezidenta nekompetento vārdu savārstījumu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-29 17:12, pirms 16 gadiem
sveiks rakstīja: Kaut tik neidomātos Butauta vietā Vetrovu. Tas varētu būt vienīgais iemesls lai es pārstātu fanot par ASK. Butauts ir gandrīz kā ASK seja. Labākus leģionārus gan varētu, ja sanāk piķis.


Vetram ir ligums ar sievieshu klubu vel uz gadu. Un vispar kapec, lai jams naaktu uz zema limenja klubu

  +2 [+] [-]

, 2008-05-29 17:29, pirms 16 gadiem
Ir mulkigi cereet ka Valteram speleet vareetu vispaar piedaavaat kaads Eiroliigas klubs!
Nemaz nerunaajot par top 4 klubiem, tad kas CSKA, Maccabi, MOnte paschi vai Tau ceramica!
Tie kas seko liidzi eiroligai saprot par ko es runaaju!
Tur speeleetaaji gadaa lielakaa dalja sanem vismaz ap 1milj eiro!
Un liela dalja ir ar nba pieredzi vai jaunie talanti!
realitaate ir taada ka iznemot Briedi neviens museejais nespeelee Eiroliigaa!
Un tas nav taapatvien, bet vienk mums nav taada liimenja speeleetaaju ar kuriem vareetu citi klubi eiroliigaa kalnu gaazt!
Labaakajaa gad kaads ir vidusmeera Itaalijas klubaa ( Bluums, Janicenoks, kuriem ir iespeeja uzspeeleet pret MOnte paschi, Roma - nu taadiem flagmaniem! A kur Griekijas, Spaanijas, Izraeelas, Krievijas ( Valters, kurs speelee loti maz, protams trauma ar patrauceeja, bet prieksaa ir Catmans, Laidejs un vieteejie), Francijas cempionaatos nav neviena!
Luuk muusi liimenis!

     [+] [-]

, 2008-05-29 17:30, pirms 16 gadiem
kamazists rakstīja: nākamgad vismaz Latvieši taisīs rezultātu, tas priecē!! nākamā sezona būs fantastiska es jūtu!!

es arī to jūtu, vislielāko pārsteigumu sagādās Bertāns, Kalve un jauņie meļņi( PG, PF) es jūtu!
1 2 48 komentāri