Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ar Džefersonu līgums, Raitam - pārbaudes laiks

Ar Džefersonu līgums, Raitam - pārbaudes laiks
Dontels Džefersons
Foto: d-league.com

Basketbola kluba "Barons/LMT" divus jaunākos papildinājumus sastāvam, amerikāņu saspēles vadītājus Dontelu Džefersonu un Džeimsu Raitu, komentēja vienības ģenerālmenedžeris Andris Vanags, kurš arī atklāja darījumu detaļas.

Piektdien kļuva zināms, ka "Barons/LMT" sastāvu papildinājuši ar diviem amerikāņu saspēles vadītājiem - Dontelu Džefersonu un Džeimsu Raitu. Svaigākā papildinājuma procesu komentēja kluba ģenerālmenedžeris Andris Vanags: "Ar jaunu spēlētāju pieteikšanu nevarējām steigties, jo saglabājās cerības par sekmīgu sarunu pabeigšanu ar "Lietuvos rytas" par Roberta Štelmahera pāreju uz Baronu. Mums bija nepieciešams vēl viens stabils saspēles vadītājs, kurš sezonas izšķirošajās spēlēs šīs funkcijas varētu dalīt ar Giedru Gustu. Sadarbības rezultātā ar vienu no amerikāņu aģentiem radās interese par Dontelu Džefersonu, kurš gan Latvijā varēs ierasties apmēram pēc nedēļas."

Savukārt Džeimss Raits Rīgā ieradās jau piektdien un, iespējams, debitēs sestdienas BBL spēlē pret Klaipēdas "Neptunas". Pašlaik "Barons" ir parakstījis līgumu vienīgi ar Džefersonu, bet Raitam tiks dots pārbaudes laiks.

"Raita liktenis būs atkarīgs no Džefersona demonstrētā snieguma. Ja Džefersons ne tikai varēs sekmīgi vadīt komandas saspēli, bet nepieciešamības gadījumā arī ieņemt vietu kādā citā ārējās līnijas pozīcijā, tad mēs varētu aprobežoties vienīgi ar līgumu ar šo basketbolistu. Tomēr pagaidām neko droši nevaram apgalvot, jo viss ir atkarīgs no spēlētājiem pašiem - ja viņu sniegums atbildīs vēlamajam atalgojumam, tad "Barona" rindās varētu būt gan Džefersons, gan Raits. Iepriekš akcentējām sastāva veidošanu no eiropiešiem, tādēļ vēl neesam izsmēluši neeiropiešu limitu," izteicās Vanags.

Saistītais raksts: Arī "Barons" papildina sastāvu

Izmantotie resursi:
www.barons.lv

  +3 [+] [-]

, 2008-02-29 23:02, pirms 17 gadiem
jauki..tagad tik,lai ātrāk iejūtas un iespēlējas

  +7 [+] [-]

, 2008-02-29 23:02, pirms 17 gadiem
Izklausās jau daudzsološi.
Cerams sevi pierādīs.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 23:03, pirms 17 gadiem
Nuuu Dzefersonam vajadzees daauuudz laika lai iespeeleetos, tas tomer nav Amerikas basketbols
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-02-29 23:05, pirms 17 gadiem
zheel ka shie nevarees fibaaa speeleeeeet!!

     [+] [-]

, 2008-02-29 23:05, pirms 17 gadiem
jāredz,kā viņi izskatīsies,bet nu Robja pievienošanās būtu bijis kkas baigi labs

  +5 [+] [-]

, 2008-02-29 23:11, pirms 17 gadiem
... komentēja vienības ģenerālmenedžeris Andris Vanags, kurš arī atklāja darījumu detaļas.

Nu gan detaļas... Es jau domāju, ka atklās cik šie izmaksājuši!

  -3 [+] [-]

, 2008-02-29 23:18, pirms 17 gadiem
a kapeec nevar FIBaa speeleet??

  +4 [+] [-]

, 2008-02-29 23:21, pirms 17 gadiem
tāpēc,ka vairs nevar pieteikt spēlētājus..par vēlu

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 23:33, pirms 17 gadiem
ak, tas Vanags... nu sen jau bija skaidrs, ka viņa basņas par Štelmaheru iekš Barona ir viņa slapjajos sapņos nosapņotas, bet nē - vēl baigi iestarpina, ka Štelmahera variants bijis aktuāls līdz pēdējam brīdim... smiekli nāk par viņa vervelēšanu, pie tam, dikti šaubos, ka Robis šo sezonu vispār laukumā izies! pēc menedžera karjeras beigām viņam jāiet spēlēt pokeru - tur tādi blefotāji ir modē!
bet par jaunuļiem... rādās, ka vismaz viens no viņiem varētu būt pilnā loze un būs tikpat labs kā A.J. pagājušo gadu.. cerams, jo tas mums atkal garantēs fantastisku basketbola pavasari!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 23:40, pirms 17 gadiem
ka var parakstit speletaju vel isti neparliecinadamies kas ar vinju un kaa??
ja nu atkal izradas ka ar kaut kadu mikrotraumu ko agenti slepj vai ko tadu??ka tik atkal nav jalauz ligums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-29 23:50, pirms 17 gadiem
Atkal tas dzērājs kautko vervelē. Līdz Robim viņam vēl vismaz trīs gadus jāaug šī gada tempā. Par tiem amerikāņiem sviests. To kurš ierodas laicīgi pārbaudīs, bet ar to kurš pēc nedēļas jau noslēgts līgums. Vai Kārlis spēs tik daudz spēlētājus izmantot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-01 00:19, pirms 17 gadiem
ka tik nesanāk kā krievie ar hokeju visi nhl zvaigznes,bet ņemt un pagrūž Latvijai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-01 01:48, pirms 17 gadiem
kas njems abus vai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-01 04:39, pirms 17 gadiem
Ja tiešām līgums tiks noslēgts ar abiem, tad es saprotu par ko runāja Vanags, Barons uzvarēs čempī par katru cenu... Nožēlojami ja klubam, lai uzvarētu LBL ir vajadzīgi 8(!!!) ārzemnieki kamēr galvenajiem konkurentiem ASK ir "tikai" 6, bet Ventspilij 4 (tieši tā - 4, jo Uruzmanovs tagad spēlē pie VeA. ). Manās acīs šis klubs būs spējīgs reabilitēties ja - LBL finālā zaudēs Ventspilij, uzvarēs SEB BBL un FIBA Eiropas kausā. Es esmu gatavs prognozēt ka: Barons paliks 4.vietā SEB BBL, LBL finālā nemaz netiks, FIBA Eiropas kausā zaudēs jau pusfinālā un tas ar visu to, ka es klubam novēlu veiksmi visur izņemot LBL. Tā lūk. Ja godīgi es smejos par BK "Barons" Tikai laikam būtu jāraud ... Starp citu jāpaskatās cik ļoti nākamo nedēļu laikā pieaugs Barona fanu skaits un ASK fanu skaits samazināsies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-03-01 13:22, pirms 17 gadiem
Pillīgi piekrītu, sviest!

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 13:43, pirms 17 gadiem
Man viedoklis par leģionāriem:
1. Klubu līmenī ar visaugstākajiem mērķiem ar latviešiem šobrīd nav iespējams tikt, jo nav mums nemaz tik daudz labu spēlētāju - Šķēle, Kristaps un Sandis Valteri, Štelmahers, Biedriņš, pārējos es neredzu gatavus būt kā līderiem Eirolīgas komandā vai komandā, kas cīnās par tiešām augstām vietām ULEB kausā. Turklāt ne visi spēlētāji pat par lielāku atalgojumu nekā ārzemēs, būs gatavi spēlēt Latvijā.
2. Par latviešu spēlētājiem iešu fanot uz izlases spēlēm, bet ja man ir izvēle skatīties uz manas pilsētas kluba spēlēm, kur pamatsastāvs ir leģionāri un viņi cinās par uzvarām, vai, kur pamatsastāvs ir latvieši un viņi kuļās pa turnīra tabulas vidusdaļu - izvēlēšos pirmo variantu.
3. Cilvēki ir tā iekārtoti, ka tiklīdz viņi redz, ka viņu vieta darbā (komandā) nav apdraudēta, viņi sāk strādāt (spēlēt) ar kādu pusslodzi un lielākoties apstājas viņu izaugsme (vismaz lielākā daļa). Tāpēc esmu par konkurenci, neredzu nevienu situāciju, kad kāds ārzemnieks spēlētu un uz soliņa sēdētu spējīgāks latvietis. Uzskatu, ka tikai tādā veidā ir iespējama spēlētāju izaugsme.

     [+] [-]

, 2008-03-01 16:54, pirms 17 gadiem
Nav vienalga cik leģonāri, ņem jau tāpēc , ka viņi ir labāki par pašmāju spēlētājiem, vai arī lētāki par tādiem, kuri spēlē Latvijas izlasē.