Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Valters: "Nospēlējām divus dažādus puslaikus"

Valters: "Nospēlējām divus dažādus puslaikus"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Valdis Valters pēc uzvaras SEB Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa spēlē pret "Alytus" (93:81) portālam eSports.lv atzina, ka pēc nopietnās sarunas pārtraukumā komanda savācās un izcīnīja šo svarīgo uzvaru.

"Divi dažādi puslaiki – viens katastrofāls un viens ideāls. "Alytus" Izaicinājuma kausa turnīra tabulā vairs nevar cīnīties par augstām vietām, tāpēc pretinieks spēlēja brīvi un atraisīti. Turpretī mums šī uzvara bija vajadzīga un tas deva papildus sasprindzinājumu, kas radīja nevajadzīgu nervozitāti. Tāpēc arī nevarējām neko iemest, kamēr "Alytus" izdevās praktiski viss," iespaidos par pirmo puslaiku dalījās Valdis Valters.

"Pārtraukumā ģērbtuvēs bija nopietna saruna un paldies puišiem, ka viņi spēja savākties. Jeromanovs uzkurināja visu komandu, kas deva rezultātu. Vēlos pateikt paldies komandai par šo skaisto uzvaru," piebilda "VEF Rīga" treneris.

"Koļesņikovs ir ļoti labs komandas spēlētājs un dod lielu ieguldījumu mūsu spēlē. Ar viņa iesaistīšanos "VEF Rīga" lietas iet uz augšu. Šajā sakarā vieta komandā vairāk neatradās Matīsam Rozītim, kuru palaidām uz "Zemgali" vienību. Viņš dzimis Jelgavā, tur arī mācās, tāpēc pats palūdza par šādu risinājumu," izmaiņas "VEF Rīga" sastāvā raksturoja Valdis Valters.

     [+] [-]

, 2008-01-29 22:09, pirms 17 gadiem
ir ok!

     [+] [-]

, 2008-01-29 22:11, pirms 17 gadiem
eee labais matiiss atpakalj, veel tikai jeeci vajadzeetu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-29 22:48, pirms 17 gadiem
Ok, varbūt tas Koļesņikovs ir labāks par Rozīti, bet ne jau nu tik, lai letiņam parādītu uz durvīm un šitādu turētu. Nu skrien viņš ātri, kaut ko iemet, kaut ko iedankoja, bet nu basketbols ir prāta spēle - tipisks Krievijas basketbola produkts, šībernieks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-29 23:55, pirms 17 gadiem
bet kas notikās ar to garo krievu ko 32kg tik šausmīgi slavēja visu sezonu???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja