Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lietuva, visticamāk, bez Petrāviča

Lietuva, visticamāk, bez Petrāviča
Ķēstutis Kemzūra
Foto: Scanpix

Lietuvas basketbola izlasei šovasar gaidāmajā pasaules čempionātā, iespējams, nāksies iztikt bez viena no vadošajiem garā gala spēlētājiem Marijona Petrāviča, kuram pēdējā laikā bijušas problēmas ar muguru. Tomēr Lietuvas galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra vēl saglabā cerības uz Petrāviča iesaistīšanos izlasē.

"Marijons ir jau atgriezies Lietuvā un konsultējas ar ārstiem, lai varētu izlemt, ko darīt tālāk. Tas nav patīkami, bet, iespējams, viņš nevarēs palīdzēt izlasei," nožēlu pauž Lietuvas izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra. Tāpat leišiem galvassāpes varētu sagādāt vēl viena nozīmīga spēlētāja - Kšištofa Lavrinoviča - iespējamā nespēlēšana.

Arī šim basketbolistam bijušas problēmas ar muguru, bet skaidrība par Lavrinoviču būs vēlāk. Lietuvā viņš atgriezīsies jūlija sākumā, kad arī plānots pieņemt lēmumu. Pēc Kemzūras vārdiem Lavrinovičs vēlas pārstāvēt savu valsti, bet lēmums tiks pieņemts, balstoties uz paša veselības stāvokli.

Interesanti, ka abu minētu garā gala spēlētāju pārstāvētās komandas aizvadītajā sezonā tikās Itālijas līgās finālā. Lavrinoviča klubs Sjennas "Montepaschi" ar 4:0 pieveica Milānas "Armani Jeans", taču tas spēlēja bez Petrāviča. Ja Lavrinovičs izgāja laukumā lielākajā daļā spēļu, tad Petrāviča savainojums ir daudz nopietnāks, jo iepriekšējo reizi viņš laukumā izgāja pirms vairāk kā diviem mēnešiem. Petrāvičam aizvadītā sezona bija pirmā, spēlējot ārzemēs, pēc trīs gadu pārtraukuma, kad viņš bija Viļņas "Lietuvos Rytas" sastāvā. Savukārt vēl pirms spēlēšanas "Lietuvos Rytas" viņš vienu sezonu pavadīja "Ventspils" klubā.

Izmantotie resursi:
basketnews.lt

  +6 [+] [-]

, 2010-06-28 14:06, pirms 14 gadiem
Tas būtu liels zaudējums, nu tuvu tam kā mums zaudēt AB izlases spēlēm, jo piem. Lavrinovičs atlētismā krietni atpaliek no Petrāviča!

 +11 [+] [-]

, 2010-06-28 14:09, pirms 14 gadiem
Ar Kemzuru viņi tālu netiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-06-28 15:05, pirms 14 gadiem
Lietuvas: TAGAD VAI NEKAD!